Tegenvallende kaartverkoop nekt Free2Dance

Zwolle – Wegens de tegenvallende kaartverkoop van Free2Dance op zaterdag 5 mei in Club Minister is de organisatie helaas genoodzaakt deze af te gelasten.

"We hadden gehoopt op deze manier een alternatief te kunnen bieden voor het feit dat er geen dance in het centrum van Zwolle mocht plaats vinden door de gemeente." Mocht je een kaartje gekocht hebben, dan zal Paylogic de ticketprijs retourneren. Club Minister wenst iedereen in ieder geval een goed en gezellig bevrijdingsfeest toe!

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Free2Dance had zich moeten realiseren dat het gratis Bevrijdingsfestival in Zwolle zeer populair is, en de festivalbezoekers daar al enkele uren op de been zijn. Dan gaan ze ’s nachts niet voor een duur kaartje nog eens naar ‘de club’.


  Maak melding

 2. We hebben ook pas gratis Queendance gehad. Dan ga ik geen kaartje meer kopen voor een dansfeestje na De dag van het jaar.


  Maak melding

 3. FREE2dance… De naam zegt het al.. En dan ook nog in een middelmatige tot slechte “club”. Bah! Met Queendance weer bewezen dat het gewoon kan! Dus wat is het probleem? Bouw een podium op de turfmarkt en je bent klaar


  Maak melding

 4. Gewoon een gratis dancefeest op de achterste parkeerplaats van de IJsselhallen 😀
  Dance in Zwolle kan! Kijk maar naar Queendance. Wat een superfeest was dat.


  Maak melding

 5. Ik ken deze hele organisatie niet en ga nooit naar een dance-event, maar waarom heet deze organisatie ‘free…’ als het niet gratis is dan? Vrij dansen doe ik vaak zat! Daar heb ik geen organisatie voor nodig! 😀


  Maak melding

 6. Er was zeker wel free2dance in de stad bij De Twee Heeren met 6 top dj’s:) Gweldig gedaan Twee Heeren. 😛 Vaker doen


  Maak melding

Reageer