Bert Konterman vertrekt bij FC Zwolle

Zwolle – Bert Konterman (Technisch Directeur) en de RvC van FC Zwolle zijn op verzoek van Bert en in goed overleg overeengekomen het dienstverband met ingang van 1 juli aanstaande te beëindigen.

konterman.jpg
Foto: FC Zwolle
De in 2010 geformuleerde doelstelling voor het bereiken van de Eredivisie na het seizoen 2012-2013 is door het kampioenschap reeds bereikt. Door het vroegtijdig bereiken hiervan, is voor Bert Konterman de tijd aangebroken om zich te beraden op zijn verdere toekomst. De RvC verwacht begin volgende week een besluit te kunnen nemen over de invulling van de Technische Staf. De RvC is Bert Konterman uiterst dankbaar voor de wijze waarop hij zijn verantwoording heeft genomen en succesvol heeft ingezet om het eredivisieschap te bereiken. Bert Konterman wenst de club het allerbeste toe in de komende seizoenen, en is dankbaar voor de ervaring die hij de afgelopen jaren heeft mogen opdoen.
Artikel delen:
Reacties 13
 1. Dit ruikt naar Claus Boekweg!! Vraag me af wanneer Claus het echte verhaal gaat vertellen.. We love you ‘FC’ Zwolle!!


  Maak melding

 2. Vervelend moment om te vetrekken, net nu het zo belangrijk is om beslissingen te nemen hoe en met wie verder bij FC Zwolle.

  @Marcello,

  Een kans voor de clubloze Zwollenaar Ron Jans?

  Jans niet meer op het veld, ik denk dat hij dat nog niet wil.


  Maak melding

 3. Kosterman wil er niet meer bij zijn als ze volgend seizoen afgaan in de Eredivisie.En ik zie Ron Jans’ hier niet komen daar zijn wel betere clubs voor die ook beter kunnen betalen.Verder meen ik ook dat Jans graag over de grens bij een club wilde werken


  Maak melding

 4. wie is kosterman nu weer dan pieters.ik ken hem niet binnen fc zwolle.jij gaat al eerder af dan fc zwolle in de eredivisie .zo,n afgang gaat zwolle niet lopen zoals jij nu wel doet


  Maak melding

Reageer