Theaterweide nieuw tijdens Bevrijdingsfestival in Zwolle

Zwolle – Komt dat zien, komt dat zien! Op Avenue Liberté kun je de hele dag genieten van verschillende vormen van theater. Van variété en kooigevechten tot andere rariteiten, het is er allemaal!

theaterweide.jpg
Bij nummer 4 is de Theaterweide

De theaterweide is een nieuw gedeelte op het Bevrijdingsfestival en is gesitueerd linksachter op het festivalterrein in de omgeving van de kinderboerderij. De programmering wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met onder andere: De Jonge Honden, The Young Ones, The New Ones, Theaterschool Young Ones, The Rotten Group, Theatergroep Volt, Robert Baarda, De Verhalenboot, Artez, Hogeschool voor de Kunsten en Growing up in public.

Hieronder een korte preview uit het programma:

War Pigs
The Rotten Group i.s.m. The Young Ones

War Pigs is een voorstelling over korte lontjes en lage stoten, over het verlies van de rede. Eerst slaan dan denken, als je dat nog kan.
Leven in een strijd. Let’s get ready to rumble!

On Tour
Theaterschool Young Ones (onderdeel van Kunstencentrum Muzerie) – Door de spelers van de productieklas ‘On Tour’

Met dansende hondjes en eenden, vijfentwintig clowns vol levenswijsheid, van relatie- perikelen en flipperkastschaamlippen tot Duitse circusbazen met een eier fascinatie. Wir machen circus!

 

 

De Zwijnenstal
Theater Growing Up in Public

In De Zwijnenstal geldt een harde wet: the show must go on. en nacht vol ontkenning, verwijten en valse hoop; maar ook met troost, liefde en de gezamenlijke kracht van twee varkensvrouwen in de storm van het leven. Een wonderlijk verbond waar zelfs Magere Zwijn niet tussen komt.

Nieuw; De Theaterweide! Kom langs op Avenue Liberté tijdens Bevrijdingsfestival Overijssel.

Artikel delen:

Reageer