Basketbalvereniging Be Quick ’28 wil promoveren

Zwolle – Basketbalvereniging Be Quick ’28 zoekt nieuwe leden voor haar herenteams. De laatste twee seizoenen greep het 1e herenteam net mis, om kampioen te worden in competitie Rayon 1e klasse.

“Hier moet verandering in komen. Kampioen worden in 2013 en promoveren naar Rayon Hoofdklasse is de doelstelling voor het komend seizoen.” Aldus trainer/coach Jackson, die afgelopen seizoen zijn debuut maakte bij de club. Be Quick ’28 zoekt daarom sporters die een steentje willen bijdragen aan dit succes. De selectietrainingen zijn op dinsdag 8, 15, 22 en 29 mei en zullen plaatsvinden in Sportcentrum Deltion, ingang Obrechtstraat, te Zwolle. Aanvang van deze trainingen is om 20:00 uur.

Wil je meer weten over basketbal, Be-Quick ‘28 of de trainingen? Kijk dan op de website www.bequick.net Bellen kan ook: Bram Vermeer, tel. 06-45460510. (Na 15:00 uur)

Over Be-Quick ’28
Be-Quick ’28 is een Zwolse basketbalvereniging met vier herenteams, een damesteam en een jeugdteam. De vereniging heeft een voltallig bestuur, coaches, trainers en actieve leden. Naast basketballen op verschillende speelniveaus is ook gezelligheid en sociaal contact een belangrijk aspect binnen Be-Quick ‘28.

Artikel delen:

Reageer