FC Zwolle United scoort 1600 euro voor Maud

Zwolle – Afgelopen vrijdag, tijdens de laatste thuiswedstrijd van het (kampioens!)seizoen werd aandacht geschonken aan stichting Maud voor Leven. Het doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor Maud om haar overlevingskansen te vergroten! De missie is geslaagd, FC Zwolle United haalde ruim € 1600,- voor Maud op!
Maud van Hamerveld is pas twee jaar en woont in de Zwolse wijk Assendorp. Op 5 december jl. hoorden haar ouders Sjoerd en Carlieke dat hun dochter Neuroblastoom (fase vier met uitzaaiingen) heeft. Die dag veranderde hun leven. Neuroblastoom is een zeldzame en agressieve vorm van kinderkanker, die een overlevingskans kent van 20%. In Amerika is een behandeling (immuuntherapie) ontwikkeld die Maud de kans geeft om haar ziekte te overwinnen. De missie van Stichting Maud voor Leven is om Maud die kans te geven! Echter dit brengt grote kosten met zich mee, minimaal € 60.000,-. Stichting Maud voor Leven zamelt daarom geld in voor de reis en het verblijf in Amerika voor de familie Van Hamersveld.

Erben Wennemars helpt Maud!

FC Zwolle heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Sinds 2009 – 2010 karakteriseert

FC Zwolle United haar maatschappelijke missie met het ondersteunen van goede doelen, zoals KIKA. Daarnaast zet FC Zwolle United zich ook graag in voor burgers in haar eigen stad. ,,Vorige week vrijdag hoorde ik, als ambassadeur van FC Zwolle United, het verhaal van de tweejarige Maud", zegt Erben Wennemars. ,,Als vader weet ik dat de gezondheid van je kind boven alles gaat. Daarom ondersteun ik het doel van Stichting Maud voor Leven van harte. Ik hoop dat ik samen met FC Zwolle en haar partners iets kan betekenen voor Maud en haar gezin. En dat er voldoende geld wordt ingezameld zodat de reis naar Amerika voor Sjoerd, Carlieke, broer Niels (3) en tweelingzus Juul (2) gerealiseerd kan worden!"

Sticks helpt Maud!
Op 5 mei treedt rapper Sticks op tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Ook hij zal, als ambassadeur van
FC Zwolle United, het publiek oproepen massaal "MAUD" te sms’en naar 4004.
Naud helpt Maud!
De jongste ambassadeur van FC Zwolle United, Naud (10), gaat zich actief inzetten op zijn eigen school en buurt om zoveel mogelijk geld op te halen voor Maud.
Drukkerij Coenradi helpt Maud!
Drukkerij Coenradi, sponsor van FC Zwolle en FC Zwolle United, verzorgt geheel kosteloos de speciale scholenactie ‘Hart voor Maud’. Dit is een actie in de vorm van een spaarpothartje. Deze spaarpot kunnen kinderen zelf in elkaar knutselen en opleuken met kleurtjes en glimmers. Kinderen kunnen zo in hun eigen omgeving geld ophalen voor Maud. Binnenkort nodigt Maud voor Leven alle scholen in Zwolle uit om hier aan deel te nemen.
Steun Maud…
Wil jij Maud helpen? Steun Maud voor Leven! Maak je donatie over op rekeningnummer 1306.07.851 van de Rabobank te Zwolle t.n.v. Stichting Maud voor Leven o.v.v. FC Zwolle United. Heb je vragen? Kijk voor meer informatie op de website www.maudvoorleven.nl. Hier kun je ook via een machtigingsformulier je eenmalige donatie overmaken. Ook is Stichting Maud voor Leven te volgen op Twitter en Facebook. Heb je een persoonlijke vraag? Neem dan contact met op met het dagelijks bestuur van Stichting Maud voor Leven. Geke van Dorp
(06 – 225 890 83) of Ellis Aardenburg (06 – 278 360 62).
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Grote klasse.
    Heb in Zwolle al verschillende aktie’s gezien. Ook op koninginnedag waren vrienden van de stichting Maud aan het verkopen. Hoop dat het streef bedrag snel behaald mag worden.


    Maak melding

Reageer