Foto’s van Herb Alfonso te zien op Bevrijdingsfestival

Zwolle – Museum de Fundatie en het Deltion College presenteren zaterdag 5 mei op het Bevrijdingsfestival Overijssel werk van Herb Alfonso. In het water rond de Deltion VIP lounge in Park de Wezenlanden worden 18 foto’s op groot formaat getoond. Herb Alfonso, een Zwolse kunst- en straatfotograaf, volgde een jaar lang de tour van de Zwolse rappers van de Fakkelbrigade. Een keuze uit deze serie is nu op het festival te zien.

herb_alfonso.jpg

De presentatie van het werk van Herb Alfonso op het Bevrijdingsfestival Overijssel is er één in de serie FUNDATIEfusions. Museum de Fundatie ondergaat dit jaar een spectaculaire uitbreiding en heropent in december 2012. Onder de noemer FUNDATIEfusions organiseert het museum een reeks compacte presentaties van hoog niveau op openbare plekken in de stad Zwolle. Meer werk van Alfonso wordt in dit kader momenteel al getoond in de entreehal van het Deltion College.

Deltion VIPlounge
Het Deltion College verzorgt op het Bevrijdingsfestival Overijssel een reeks speciale privéconcerten in de Deltion VIPlounge. Naast singer/songwriter Tim Akkerman, maken ook de Zwolse rapper Typhoon, zangeres Yori Swart, shoegaze-band Eins, Zwei Orchestra, hiphopformatie Black Rose Rebelz en het Zwolse blues project De Blauwe Vingers hun opwachting. De lounge is te bereiken via een VIP-trip door de wateren van Park de Wezenlanden. Per optreden is plek voor ongeveer 35 gasten, aanmelden via www.deltion.nl/5mei

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer