Arne Slot beste speler van het jaar

Zwolle – Arne Slot is donderdagmiddag in Noordwijk verkozen tot beste speler van de Jupiler League van het seizoen 2011-2012. De nominatie door de hoofdtrainers en aanvoerders van de Jupiler League werd deze middag bekroond met de Gouden Stier.

slot.jpg
Foto via Twitter @evanwonderen

De andere genomineerden voor de Gouden Stier waren Paco van Moorsel (FC Den Bosch), Anco Jansen (SC Veendam/De Graafschap), Danny Hoesen (Fortuna Sittard) en Erik Quekel (Helmond Sport). Slot, de nummer 10 en aanvoerder van kampioen FC Zwolle, volgde met zijn welverdiende prijs Marc Höcher op. Art Langeler werd de beste trainer van de competitie. De succesvolle coach moest het opnemen tegen de oefenmeester Ernest Faber (Eindhoven), Michel Vonk (Sparta) en Hans de Koning (Helmond Sport). Iliass Bel Hassani van Sparta werd verkozen tot het grootste talent.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Terechte winnaar, proficiat Arne.
  En natuurlijk felicitaties naar Art.
  Ben benieuwd wie er vrijwilliger van het jaar is geworden, want Zwollenaar Teun de Ruiter was 1 van de 4 genomineerden.


  Maak melding

 2. Verdiende prijs voor slot heeft het hele seizoen hard geploeterd ervoor.En heeft daarmee de ploeg naar het kampioenschap gesleept.Proficiat Arne


  Maak melding

 3. Natascha, pardon….jammer dat Anco Jansen het niet is geworden?? :'(. Het de voetbal kwaliteiten niet om het uiterlijk he.


  Maak melding

 4. En juist daarom vind ik het jammer dat het Anco niet is geworden, ik ben die zwartmakerij van hem hier in Zwolle een beetje zat.

  Van minkukel (in de ogen van Everse?) zichzelf opgewerkt tot ere divisie, ik weet niet maar dat noem ik ontzettend hard werken. En dat hij dan niet goed genoeg is voor een groningen heerenveen oid maakt het niet dat er op hem gestemd wordt voor zijn bekkie ( die jij waarschijnlijk nogal leuk vindt)…


  Maak melding

 5. @Fredje,

  Jammer dat Anco het niet is geworden….

  ,
  waar staat dat Natascha, het jammer vind omdat Anco er eluk uit ziet.

  Ook ik vind dat Anco zich goed heeft ontwikkeld in het afgelopen seizoen.  Maak melding

 6. Mensen eruit werken , je zin doordrijven en dan de prijs krijgen voor beste speler…..:o
  Ik zeg Claus kom maar op8)


  Maak melding

 7. Juist!!
  We wachten tot het moment dat Claus zijn verhaal mag doen.
  Plus dat Slot er ook bij betrokken was dat Everse de laatste keer voortijdig is vertrokken.  Maak melding

 8. Mijn idee lijkt het me niet zo moeilijk waarom Claus weg ging. Gert peter de gunst wordt erbij gepropt ivm “het integreren van a1 spelers”. Neemt vervolgens vast alle taken van Claus over. Claus wordt naar de tribune gestuurd vanaf daar eens “de wedstrijd te analyseren”.
  rat eeh Art heeft er een schoothondje bij ipv een kritische trainer met meer eredivisie en coaching op het hoogste niveau dan hij en gert peter tesamen.Staat die gert peter ook nog gezellig op het podium mee te bounchen alsof hij ook iets heeft toegevoegd om het kampioensschap te realiseren.
  Van Arne Slot is al langer bekend dat hij net als appie gevoelig is voor invloeden ‘van hoger hand’.

  Art en Arne lopen te janken over supporters om hun eigen fouten te maskeren. Vanaf de eerste wedstrijd zullen de Zwolle supporters kritisch kijken naar hoe Art zijn keuzes maakt. Tot de winterstop heeft hij de mogelijkheid om te laten zien of hij zich kan meten bij de grote jongens. Dan kan hij zich er niet meer uit lullen met mooie praatjes.


  Maak melding

 9. Gefeliciteerd Slot en Langeler. Dik en dik verdiend.
  Jammer van die azijnplassers hier…
  Forza Zwolluhh!


  Maak melding

Reageer