WVF verkoopt 400 kaarten voor jubileum eindfeest

Zwolle – Voetbalvereniging WVF heeft voor het eindfeest op 2 juni van het 75-jarig bestaan al vierhonderd kaarten verkocht. Er is een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar. “De kaartverkoop gaat snel. Wees er dus snel bij, want op is op”, zegt Gerben Pannen, voorzitter van de jubileumcommissie.

WVF nadert de ontknoping van zijn jubileumactiviteiten. Op 1 juni (de exacte dag dat WVF 75 jaar bestaat) is er voor genodigden zoals Zwolse voetbalverenigingen en de KNVB een receptie en op 2 juni barsten de afrondende feestelijkheden los. Om 16.00 uur spelen kampioensteams van 1987, 1993 en 1998 op tempo zomeravondvoetbal tegen het huidige vlaggenschip van WVF. Bekende WVF-voetballers zoals Marcel Damman, Brugt Bergsma en Jan Pieterman betreden dan weer het veld. 

Aansluitend vindt de trekking van de Super Jubileumloterij plaats, waarvan de hoofdprijs een week all inclusive vakantie in Bodrum (aangeboden door Buitengewoon Reizen, het reisbureau van Landstede) is. Daarnaast zijn tijdens de loterij gesigneerde shirts van tal van clubs te winnen, van Ajax en FC Zwolle tot aan FC Twente en SC Heerneveen . Er is zelfs een door Johan Cruijff gesigneerde voetbal. Zie voor alle prijzen www.wvf75jaar.nl/jubileumloterij. Loten a vijf euro zijn te krijgen bij C1000 Wim Schokker en de kantine van WVF.

Eindfeest

Vanaf 20.00 uur barst het eindfeest los. Kaarten daarvoor, eveneens 5 euro, zijn tevens te verkrijgen bij C1000 Wim Schokker en de kantine van WVF. “ Het is een feest voor jong en oud in Westenholte, Voorst, Frankhuis en Stadshagen”, aldus Pannen. De knaller van de avond zijn The Great Piano’s. Dat zijn twee pianisten met zang, en drum en saxofonist die met opzwepende muziek een duel aangaan. Daarnaast treedt ook DJ Henri Geerlings op. Geerlings draait als basis swingmuziek en dance classics uit de jaren ’70, ’80 en 90’s. Maar ook hedendaagse muziektrends komen voorbij. Tevens brengen Dominique Vos en een gelegenheidsviertal nogmaals het nieuwe clublied van WVF ten gehore. Eigenaren van entreekaarten dingen ook mee kleine loterij, niet te verwarren met de grote jubileumloterij. De hoofdprijs daarvan is één minuut gratis winkelen aangeboden door C1000 Wim Schokker. De trekking daarvan vindt gelijktijdig plaats met die van de grote loterij.

Meer informatie is te vinden op www.wvf75jaar.nl.

Artikel delen:

Reageer