Bevrijdingsfestival Zwolle live bij Weblog Zwolle

Zwolle – Het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle is de hele dag live te volgen via onze Internetkrant Weblog Zwolle!! U kunt het muziekfestival gewoon vanuit uw luie stoel bekijken! Wilt u over het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland twitteren? De hashtag code is #BFO2012.

Op Weblog Zwolle is de hele dag een livestream te zien van het Bevrijdingsfestival. Het diverse programma vindt u HIER. De uitzending wordt aangeboden door de Provincie Overijssel in samenwerking met Zwolse bedrijf iGlow Media. Dit jaar is de 22ste editie met optredens van onder anderen Lenny Kuhr en Erwin Nyhoff, de Vuurvogel, Alain Clark, Normaal, Krystl, VanVelzen enz. De pauzeprogrammering bestaat uit: interviews met artiesten, backstage sfeerreportages, festivaljournaals, live verslaggeving en items over alle initiatieven op en om het festivalterrein. Er worden in het stadspark 150.000 bezoekers verwacht. De uitzending duurt tot middernacht. Naast deze livestream zullen de vrijwilligers van Weblog Zwolle een actueel en uitgebreid (foto-)verslag maken.

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Denk je nou echt dat we het live kunnen kijken. Tegen die tijd heb je 1 beeld per minuut als de hele website er al niet uit ligt.


  Maak melding

 2. Slecht nieuws voor alle festivalgangers morgen. Waar het afgelopen Koninginnedag nog de eerste officiële warme dag van het jaar was, lijkt Bevrijdingsdag de koudste van zijn soort in 21 jaar te worden. In nog geen week tijd zakt de temperatuur met 10 graden.

  De verwachte temperatuur voor morgen ligt tussen de 10 en 11 graden. Alleen in het oosten wordt het eventueel iets warmer. Met de neerslag valt het gelukkig mee, daar heeft alleen de onderste helft van het land kans op. Wie naar de bevrijdingsfestivals in Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Haarlem of Wageningen gaat houdt het waarschijnlijk wel droog.

  De vooruitzichten zijn nu dat het zaterdag in het grootste deel van het land grijs is, alleen in het noorden is er kans op de zon. Het wordt daarbij niet alleen grijs, maar ook koud. Door een luchtstroming vanaf de Noordpool komt er zeer koude lucht ons land binnen. Door deze noordoosten wind voelt het ook nog eens veel kouder aan dan de werkelijke 10-11 graden.

  Vorig jaar was het op 5 mei nog aangenaam vertoeven met de gebruikelijke voorjaarszon. Met alleen wat sluierbewolking liep de thermometer toen op naar ruim 18 graden. 21 jaar geleden werd het in de Bilt 9,7 graden. De kans is dus groot dat morgen een nog lagere temperatuur wordt bereikt


  Maak melding

 3. Bericht door Ricardo, op 4 mei 2012 om 16:34
  Denk je nou echt dat we het live kunnen kijken. Tegen die tijd heb je 1 beeld per minuut als de hele website er al niet uit ligt.

  Ik heb ‘m nu toch al een kwartier aan staan. Perfect beeld.:)


  Maak melding

 4. alleen als je om 11uur gelijk ingelogt had dan heb je geluk wandt hier doet hij het tot nu toe nog wel. alleen denk ik nog hooguit uur en er komen meer kijkers zal het ook wel gebeurt zijn8)


  Maak melding

 5. Overheid en IT… altijd drama… En ook dankzij iGlow Media. Dat is een goed reclame om te werken aan: “De service is niet beschikbaar.”  Maak melding

 6. Hele dag EHBO geweest bij het BFO. Wat een gaaf evenement! Goede sfeer, leuke muziek en weinig te doen voor de EHBO (ook niet verkeerd:))


  Maak melding

 7. Even een moment genoten van ’t festival, ondanks de lage temperaturen enorm genoten…. Foto-impressie zie hier: flickr.com/photos/paulgeeve/sets/72157629606389926/


  Maak melding

 8. Leuk die livestream! 😀

  Wel jammer dat ze hier kennelijk ergens in de buurt iets aan het vieren zijn zodat ik het geluid niet helemaal goed kan volgen. >:(


  Maak melding

Reageer