Landstede sportacrobaten naar gymnaestrada

Van 25 t/m 28 mei zullen de sportacrobaten van WRZV-Landstede deelnemen aan de Nederlandse ‘Gymnaestrada’ het grootste gymnastiek-, turn- en dansspektakel van Nederland.

Het indoor sportcentrum Eindhoven wordt “omgebouwd” tot een turn en dans arena. Met hun groepsoefening, Hands Of Imagination en deelname aan grote groepsdemonstraties en de ” Hollandse avond” gaan sporters en toeschouwers genieten van een prachtig stukje acrobatiek en dans. Nederland heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd met de choreografie van de grote groepsdemonstraties waaraan honderden deelnemers meedoen. Dit evenement is de aanloop naar de 13e Wereld Gymnaestrada die deze zomer gehouden worden in het Oostenrijkse Dormbirn. Zo’n 35 landen zullen met naar schatting vijfentwintigduizend sporters, jong en oud,  deelnemen aan dit unieke evenement. De Landstede acrobaten zullen Zwolle op de kaart zetten met maar liefst drie showuitvoeringen .

Artikel delen:
Reacties 2
  1. We gaan er een mooi show van maken. Er is hard door iedereen voor geoefent zo’n 2 jaar lang. De laatste weken nog weer extra intensief op de groepsoefening. En met een paar hele goede invallers door blessureleed word het vast super!
    Groetjes Manon


    ⚠️ Meld

Reageer