Kaartverkoop PEC Zwolle

Zwolle – Wat een fantastisch seizoen… ! FC Zwolle is de trotse kampioen!! Vrijdag 11 mei start de seizoenkaartverkoop voor PEC Zwolle in de Eredivisie. PEC verheugt zich enorm op het komende seizoen. Ben jij ook aanwezig om als twaalfde man massaal achter onze mooie club te staan?

Vanaf vrijdag 11 mei kunnen zowel huidige als nieuwe seizoenkaarthouders een seizoenkaart kopen voor het seizoen 2012-2013. Door het bestelformulier te downloaden op www.fczwolle.nl in te vullen en op te sturen/in te leveren bij de PEC Zwolle Fanshop mis jij geen thuiswedstrijd van PEC Zwolle in de Eredivisie! Bij de huidige seizoenkaarthouders valt donderdag 10 of vrijdag 11 mei de seizoenkaartfolder op de deurmat. Huidige seizoenkaarthouders dienen de folder mee te nemen wanneer zij de seizoenkaart verlengen. Als trouwe seizoenkaarthouder kun je tot en met vrijdag 25 mei je eigen plek terug kopen. Na deze dag vervallen de reserveringen en komen alle stoelen vrij.
Artikel delen:
Reacties 6
 1. Ik blijf lekker in vak 16 zitten 🙂 Prijzen van het bier maken me niet uit, drink die festiviteitenrommel toch niet. Bier uit plastic bekers is geen bier 😉


  Maak melding

 2. Dat jupiler bier smaakte anders best…. Menig avondje wat draaierig het supporters home nog net weten te vinden haha.


  Maak melding

 3. Vreemd dat de huidige seizoenkaarthouders of diegenen die al jaren een seizoenkaart hebben nu ineens naar het kantoor van PEC Zwolle moeten om hun seizoenkaart te verlengen. In alle voorgaande jaren kon je gewoon een antwoordkaart opsturen om je huidige plek te behouden. Niet echt klantvriendelijk. Maar goed. Volgend seizoen zitten we gewoon weer in vak 16


  Maak melding

 4. Vak 19 is het bier en zuip vak van de fp tribune. Mij zien ze daar niet meer terug. Zit ik liever tussen mensen die voor de voetbal komen en op een fatsoenlijke manier een avondje voetbal willen meemaken.


  Maak melding

 5. Prijzen van het bier maken me niet uit, drink die festiviteitenrommel toch niet

  dat merken ze toch niet;)

  al geef je ze in vak 19 gemeente pils8)

  ——————————————

  hoop ook dat de P.E.C. S-side …………..;)

  anders redden we het niet in de ere:P:P:P


  Maak melding

Reageer