Een sprookjesachtig theaterdiner in de Sassenpoort

Zwolle – In een sfeervolle ambiance en op één van de mooiste locaties in de stad biedt Stan Fritschy, meester-verteller uit Zwolle, een avond theater onder het genot van een vijf gangendiner.

Dit jaar is het tweehonderd jaar geleden dat de Gebroeders Grimm hun sprookjes optekenden. Om dit te vieren is er besloten de stad in 2012 om te toveren tot Grimmstad. Het hele jaar door zullen er activiteiten plaatsvinden die in het teken staan van de sprookjes van de gebroeders Grimm, zo ook het sprookjesdiner. In een sfeervol aangeklede Sassenpoort worden vijf magische gangen geserveerd. Laat je verwennen door de betoverende bediening en een gastheer die zo uit een sprookje is weggelopen. Je wordt ontvangen met een sprookjesachtige toverdrank en dan zal het verhaal beginnen. Aan het einde van de avond zal de ontknoping van het verhaal plaatsvinden.

‘‘De twee broers’’, het langste sprookje uit de Grimmverzameling, staat centraal in de vertellingen tijdens het diner.

Data, reserveren en prijzen

De sprookjesdiners vinden plaats op zaterdagavond 26 mei en vrijdagavond 29 juni van 19.00 tot 22.00 uur. Aan de lange tafels, zoals in deze sfeer gebruikelijk, is plek voor max. 24 gasten. Kosten voor dineren, drinken en theater zijn € 69,50 p.p. Reserveer bij meester-verteller Stan Fritschy via stan@antenna.nl.

 

Het Sprookjesdiner is ook door groepen te reserveren. Indien gewenst met aangepast sprookjesprogramma en diner. De datum wordt in overleg vastgesteld. Bekijk de mogelijkheden op www.deverhalenman.nl of www.zwollegrimmstad.nl.

Artikel delen:

Reageer