Bevrijdingsfestival Overijssel minder druk

Zwolle – Het Bevrijdingsfeest in Park de Wezenlanden is in volle gang. Zangeres Krystl was degene die het Zwolse publiek in beweging wist te krijgen. Na deze populaire artieste was het de beurt aan Normaal en Rapalje.

img_7607-edit.jpg

Het lijkt erop dat de 22e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel minder druk is dan voorgaande jaren. Waarschijnlijk zijn de weerberichten daar de oorzaak van. Het festivalpubliek geniet er niet minder van. Misschien juist wel meer, omdat het niet zo druk is dat je over de koppen moet lopen. Diverse weerstations voorspelden voor deze 5 mei regen, maar in Zwolle is het tot nu toe droog gebleven. Er komt nog een regengebied richting onze IJsselstreek. Mogelijk zal deze bui vanaf 16.30 uur voor neerslag gaan zorgen. Zaterdagavond wordt droog weer verwacht!

_hdz0808-edit.jpg

_hdz0824-edit.jpg
De band Straf op het Abbot Podium

bfo2012_2.jpg
Het 5 voor 5 moment…

Via Lees verder meer foto’s…

img_7629-edit.jpg

_hdz1001-edit.jpg

img_7588-edit.jpg 

bfo2012_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 14
 1. @ geenidee. check stentor gisteren. Had het je daadwerkelijk ge√Įnteresseerd dan had je dit op google gezocht en gelijk antwoord gehad.

  leve vrijheid. maar voor de vrijheid om niet kortzichtig te zijn. of is dat dan juist geen vrijheid


  Maak melding

 2. Lijkt me goed wanneer ze de presentator volgende jaar vervangen, of liever nu al. Hij lijkt er geen plezier in te hebben, en beledigd zijn publiek door ze als een stel kleine kinderen te behandelen.


  Maak melding

 3. Bericht door Kees, op 5 mei 2012 om 16:17
  Niet door het weer maar omdat er geen dance is, is het minder druk!

  Gelukkig niet, publiek wat hier op af komt is in de regel veel minder relaxed dan rock liefhebbers.


  Maak melding

 4. Kom er net vandaan – en vond het idd “gezellig druk”. Niet teveel en geen gedrang. Misschien ook omdat op jet acjterste stuk van het park veel meer te doen was en ook een goede ingang erbij waardoor er een veel betere spreiding ontstond??
  Al met al vond ik de organisatie zeer goed!


  Maak melding

 5. Lijkt me goed wanneer ze de presentator volgende jaar vervangen, of liever nu al. Hij lijkt er geen plezier in te hebben, en beledigd zijn publiek door ze als een stel kleine kinderen te behandelen.

  Dat vond ik nou ook.


  Maak melding

 6. Gelukkig niet, publiek wat hier op af komt is in de regel veel minder relaxed dan rock liefhebbers

  Wat een onzin! Weer typisch zo’n opmerking van iemand die totaal niet weet hoe het echt gaat en maar afgaat op een enkel incident dat breed uitgemeten in de krant staat!! lekker generaliseren en je jezelf boven een ander plaatsen. Hoe triest kun je zijn…


  Maak melding

 7. Bericht door GeenIdee, op 5 mei 2012 om 16:36
  wie betaald dit feestje?

  Pff, wordt je toch moe van zulke kansloze maar vooral zure opmerkingen…


  Maak melding

Reageer