Bevrijdingsfestival Zwolle eindigt met VanVelzen

Zwolle – De bekende zanger en pianist Roel van Velzen sloot met zijn formatie VanVelzen zaterdagavond het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle af met een spetterend optreden. VanVelzen krijgt iedereen blij met zijn muziek en performance. Al sinds 2006 verovert hij alle muzikale harten. Een platina debuutalbum, een gouden dubbelaar, tien hitsingles , vier awards, een gouden harp en een uitverkochte theatertour! Dat is de wereld van VanVelzen.

img_8714-edit.jpg

De kleine man weet de grootste hits te schrijven en blijft maar knallen. VanVelzen deed tijdens de edities van 2007 en 2010 ook Zwolle aan op 5 mei. Volgens Van Velzen wordt het Bevrijdingsfestival in de hoofdstad van Overijssel elk jaar groter en gaver. De 10.000 lampjes die bij het optreden van Chef’Special gebruikt werden benutte VanVelzen ook voor zijn optreden en het thema ‘Vrijheid geef je door’. Via een wave werden de vele lampjes van het podium naar het reuzenrad ontstoken als dat van een fakkel.

img_8621-edit.jpg

img_8667-edit.jpg 

Artikel delen:
Reacties 6
 1. complimenten voor weblog zwolle. het was echt super met alles wat ze live hebben uitgezonden. ik klaag vaak:) maar op dit niks aan te merken het begon slecht maar meer dan goed gemaakt. mag dus ook eens gezegd worden:) en wat van velzen betreft werkelijk geen woorden voor. het was een super optreden en het uur is omgevlogen. nogmaals weblogzwolle bedankt voor de live uitzending namens de mensen die er niet bij konden zijn. hopelijk volgend jaar weer:)


  Maak melding

 2. Vrijheid is ook dance!
  Postman en van Velzen helemaal top. Was minder druk dan voorgaande edities. Was best fris later op de avond, bier was goed koud en mijn handen ook. Er was een vuurtje gemaakt om op de warmen maar de security ghb apen moesten het weer zo nodig blussen. Verders super gezellig.


  Maak melding

 3. tja, wat denk je dan, ff een vuurtje bouwen in een park? ben je wel goed bij je hoofd? Wees maar blij dat ze je er niet uitgestuurd hebben  Maak melding

 4. Ik heb ook een vuurtje uitgetrapt. Je bent met tienduizenden in een park waar sowieso geen vuurtje mag worden gestookt. Ook nog eens een lading plastic erop. Van de zotte!


  Maak melding

 5. Oorzaak: drank. Gebeurd trouwens op bijna elk festival als de laatste band aan het spelen is. Dat was 15 jaar geleden ook al.


  Maak melding

Reageer