Hotspot

Dit is de Hotspot, het populaire raadspel van Weblog Zwolle. De Hotspot verschijnt onregelmatig en het is dus altijd een verrassing wanneer er weer een Hotspot getoond wordt.

Op welke plaats in Zwolle is de volgende foto gemaakt ?

Artikel delen:
Reacties 37
 1. Deze hotspot zal zeker niet eenvoudig zijn, maar goed, Johnny Rabel mag ook best een keer een uitdaging hebben.. 😉 Als morgen niemand het weet, kan ik wat tips geven…

  In ieder geval Welterusten!

 2. Euh hij komt me wel bekend voor, maar ik weet niet meer waar. Volgens mij ergens in het centrum aan ?©?©n van de panden ;D

 3. Je zou aan de foto kunnen zien of je er hoogte van kunt krijgen

  De foto die ik naar het log heb opgestuurd gaf deze informatie al, maar de webmeester heeft 'em nog iets verder ingezoomed:… Extra uitdaging!..

  K, dit was tip1: Wel handig als je daadwerkelijk gaat zoeken…. Weet je waar je ongeveer moet kijken….

 4. Nou, ik heb gezocht in de binnenstad (mensen moesten wel gedacht hebben dat ik gek ben, steeds maar naar boven kijken….), maar ik heb niets gevonden. Zo te zien, is het een heel kleine gevelsteen. Grrrrr! Ik ga nog maar eens kijken in de buurt van de Grote of St Michaelskerk, misschien zit Inge wel in de buurt met haar antwoord.

 5. Zou heel goed de aartsengel Micha?«l kunnen zijn, maar de locatie is niet goed@Diana

  Dus jij hebt lekker naar boven zitten kijken?@Merije.. Kijk nog eens goed naar de tekening en de foto…… ;D

  Groet groet,. R

 6. @Rinze, je tekening zag ik pas toen ik terug was. Maar ik zoek lekker even verder, het is mooi weer, dus goed toeven in de binnenstad.

 7. ….ik zou graag de straatnaam en nummer willen horen: Dat is bij een kerk of school niet nodig.. (tip2)

  Daarnaast hoeft het natuurlijk niet in de binnenstad te zijn, maar het is er zowiezo geen kilometer van verwijderd: Iedere echte Zwollenaar komt er wel eens langs…. maar dat wil niet zeggen dat je 'em altijd kunt zien als je met je auto door de straat rijdt…… (tip3)

  en dit is de foto die duidelijkheid geeft over tip1.

 8. Degene die met het nummer, of met een zeer duidelijke beschrijving van de locatie op de proppen komt is de winnaar………..

 9. Okay.. ik ben evil.. Merije heeft geen goed antwoord gegeven.. en ik wil gewoon het nummer weten.. Veel plezier met z'n allen in de Rembrandtlaan!!! Neem een bbq en biertjes mee zou ik zeggen…

 10. Haha.. er zijn nu al 4 minder bezoekers online.. Die kruipen natuurlijk al door de Rembrandtlaan.. Oooh wie is het snelste?????????

 11. kom net thuis en zette de pc aan en hup eerst ff de hotspot bekijken.
  de afbeelding kwam mij bekend voor want heb er om de hoek gewoond maar ben voor de zekerheid toch ff gaan kijken voor het juiste nummer ;D

 12. Blijf maar thuis jongens,.. Johnny heeft het, zoals gewoonlijk hehe, het als eerste goed….. Ik schrok even dat hij 67 typte, aangezien ik het nummer niet kan lezen op mijn overzichtsfoto en begon te twijfelen.. maar idd: Tis 63: Complimenten mr.Rabel: Zwollenaar-one!

 13. Het is rechts van de toko… daar staat ook een bouwsteiger en die heb ik bewust maar even van de foto afgehouden..

  Het tegeltje is gemaakt door Frans Epping. Ik heb even aangebeld bij 63 en deze verwezen me naar de buren van 61: Hier wisten ze me te vertellen dat Frans al 5 jaar in Duitsland woont. Frans Epping heeft ook een site:

  http://www.alte-zollstation.de/

  In ieder geval de eeuwige roem voor de reeds overbekende heer Rabel! Ik hoop dat het gezellig was op de Rembrandtlaan… Groet groet!!

 14. wat een complimenten ;D
  zelf zal ik zeer binnenkort ook weer een hotspot insturen.
  misschien vanavond al.
  groetjes

Reageer