Zwols theaterkaartje 10% goedkoper

Zwolle – Voor theaterliefhebbers uit Zwolle en omstreken breken mooie tijden aan. Vanaf 26 mei 10:00 uur kan er weer naar hartenlust worden gereserveerd voor de voorstellingen van volgend theaterseizoen. Vanaf 11 mei worden de kersverse theaterbrochures van Odeon De Spiegel theaters verspreid én is het nieuwe aanbod online te bekijken. Reserveren via de website gaat dit jaar sneller en eenvoudiger, beloofd de Zwolse theaterorganisatie.

Wegens de verwachtte grote belangstelling voor theaterkaarten, maakt Odeon De Spiegel theaters het reserveren dit jaar sneller en eenvoudiger. Zo kan er vanaf 11 mei op de website een wensenlijstje in worden gevuld die op 26 mei eenvoudig in een keer kan worden gereserveerd. Daarnaast verdubbeld de capaciteit aan de balie en telefoon om zo snel mogelijk iedereen van zijn of haar theaterkaartje(s) te kunnen voorzien. Volgend seizoen is de gemiddelde kaartprijs per theaterkaartje 10 % lager dan in het seizoen 2011-2012.

Mede door de onderhandeling met de impresariaten is Odeon De Spiegel theaters er in geslaagd om een prijsverlaging door te kunnen voeren. De theaters maken zich sterk voor kwalitatief en onderscheidend theateraanbod voor iedereen en proberen daarom ook de toegangsprijzen, daar waar mogelijk, zo laag mogelijk te houden. Een theaterbezoek in 2012-2013 wordt dus nog voordeliger.Reserveren

Vanaf 26 mei 10.00 uur kan er online gereserveerd worden via www.odeondespiegel.nl. Daarnaast is het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters geopend en kan iedereen langskomen aan het Spinhuisplein 14 of telefonisch reserveren via 038 4288 288. Vanaf 11 mei wordt de brochure verspreid én is het nieuwe theateraanbod op de website te bekijken. Vanaf die dag kan iedereen ook het online wensenlijstje vullen. Meer informatie op www.odeondespiegel.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. kan er vanaf 11 mei op de website een wensenlijstje in worden gevuld die op 26 mei eenvoudig in een keer kan worden gereserveerd

    Dit is heel handig, scheelt een hoop tijd.


    Maak melding

Reageer