Spinningmarathon voor KWF: schrijf je nú in!

Zwolle – Zaterdag 12 mei nadert met rasse schreden. Nog een paar dagen tot sportief Zwolle op de spinningbike stapt tijdens de Spinningmarathon van Stichting Bike-4Life.  In samenwerking met Achmea Health Center Zwolle, wordt het Grote Kerkplein in Zwolle gevuld met spinningbikes. Onder het motto: “iedereen verdient een morgen” wordt er zoveel mogelijk geld bij elkaar gefietst voor KWF Kankerbestrijding.

ambassadeurs20bike-4life.jpg

Teams en individuen kunnen zich deze week nog inschrijven om mee te spinnen in de strijd tegen kanker. Onder leiding van professionele spinninginstructeurs kan van 10:00 tot 18:00 meegespind worden op het bordes van het stadhuis. Tijdens de spinningmarathon fietsen de ambassadeurs van Bike-4Life zich in het zweet voor KWF. Onder andere burgemeester van Zwolle Henk Jan Meijer, FC Zwolle voorzitter Adriaan Visser en topsporter Erben Wennemars stappen zaterdag op de fiets. Ook Arne Slot en Art Langeler spinnen mee in de strijd tegen kanker.


Het sportieve programma wordt deze dag aangevuld met muziek van diverse artiesten. Een evenement voor jong en oud. Deelnemers kunnen zich nog tot zaterdag aanmelden als individueel of als team op de www.bike-4life.nl.

Artikel delen:

Reageer