Rugbyclub Zwolle jeugddag

Zwolle – Rugbyclub Zwolle zal op zaterdag 12 mei een speciale rugbydag organiseren voor de jongste rugby’ers uit eigen regio. Turven, Benjamins en Mini’s zijn welkom van 10:30 uur tot ongeveer 14:00 uur bij de club op Sportpark Marslanden.

De jeugd komt uit heel de regio en gaat samen voor hetzelfde doel: een sportieve en leuke middag samen rugby’en! De kinderen zijn ongeveer tussen de 8 en 13 jaar oud. Voor Rugbyclub Zwolle is de jeugd een belangrijk speerpunt. Sinds dit seizoen is deze levendige tak opgezet onder de bezielende leiding van, onder andere, Miriam Wijermars. De kids gaan zaterdag verschillende spel- en competitiegerichte activiteiten doen om het rugby, maar ook om elkaar beter te leren kennen. De dag wordt begeleid door vrijwilligers van de club zelf. Aan ouders wordt natuurlijk ook gedacht. Zij kunnen langs de zijlijn hun kroost aanmoedigen of in het clubhuis een kop koffie drinken om bijvoorbeeld ervaringen uit te wisselen met collega-ouders.

Zin om te komen kijken of misschien zelf op zoek naar een stevige sport met mooie tradities en wederzijds respect? Kom gewoon langs! Iedereen, jong en oud, is van harte welkom! Nu al nieuwsgierig geworden…? Check ons dan op: www.rugbyzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer