Ruud ter Heide naar FC Emmen terug

Zwolle – Ruud ter Heide heeft de clubleiding van FC Emmen laten weten ook volgend seizoen in Emmen te spelen. Dat schrijft Voetbal International dinsdag. De 29-jarige spits die het afgelopen half jaar verhuurd werd aan kampioen FC Zwolle, schermde de laatste weken met de nodige interesse. Willem II zocht vorige week nog contact met de zaakwaarnemer van de Enschedeër, die nog een contract heeft tot 2014. Na een gesprek met de toekomstig trainer Joop Gall besloot Ter Heide vrijdagochtend alsnog in Emmen te blijven.

Het ziet er naar uit dat Said Bakkati ook volgend jaar in Zwolle speelt. Aldus Voetbal International. De dertigjarige verdediger had een aflopend contract, maar dat werd niet voor 1 april formeel opgezegd door de Zwolse clubleiding. Hierdoor heeft Bakkati op basis van de huidige CAO recht om nog een jaar in Zwolle te spelen. Zaakwaarnemer Henk van Ginkel is duidelijk. ‘Ze hebben het niet bijtijds opgezegd. Dat betekent dat Said ook komend seizoen onder contract staat in Zwolle.’ Volgens technisch directeur Bert Konterman ligt het anders. ‘Wij houden vast aan ons standpunt dat Said hier volgend seizoen niet meer speelt. Het ligt nu bij de FBO (federatie van profclubs). Er was mogelijk iets verkeerd met een woonadres. De rechters moeten de situatie maar uitzoeken.’

Voor Arne Slot (33) zit het seizoen er op. De aanvoerder van FC Zwolle heeft een chronische knieblessure en laat de laatste twee trainingsweken van het seizoen schieten. Slot werd onlangs uitgeroepen tot beste speler van de Jupiler League.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. 1 terug en 1 onder de rechter.

  De rechters moeten de situatie maar uitzoeken.’

  . Stel dat Said Bakkati wel wint…Dit Volgens technisch directeur Bert Konterman ligt het anders. ‘Wij houden vast aan ons standpunt dat Said hier volgend seizoen niet meer speelt. /quote] klinkt niet erg welkom. Uitgesproken door een TD die ook vertrekt. Hopen dat het PEC Zwolle snel beter gaat, op zoek naar een sterke selectie en een goed kader!


  Maak melding

 2. Klinkt niet erg welkom. Uitgesproken door een TD die ook vertrekt. Hopen dat het PEC Zwolle snel beter gaat, op zoek naar een sterke selectie en een goed kader!

  Moest eigenlijk uit de Quotes van 10:30  Maak melding

Reageer