Man gewond na steekpartij

Op de Gruitmeesterslaan is zaterdagnacht 20 mei een 17-jarige jongen uit Zwolle het slachtoffer geworden van een steekpartij. De jongen zat met meerdere vrienden in zijn woning aan de Gruitmeesterslaan. Op een gegeven moment wilde hij even sigaretten gaan halen. Na korte tijd kwam hij echter weer terug in de woning, waarbij hij meerdere bloedende verwondingen had. Wat precies gebeurd is, is nog onduidelijk.

Er is mogelijk sprake geweest van een conflict met twee mannen op straat. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar meerdere steekwonden werden geconstateerd. De man ligt nog in het ziekenhuis. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de toedracht.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. @ ‘inspector’ gadget, je wordt aangevallen en neergestoken en je loopt terug naar de daders die daarop de een ambulance bellen…yeah right ;D


  ⚠️ Meld

 2. gebeurt veel vaker…een interne ruzie, waar een verhaal wordt verzonnen om de “vrienden” niet in de cel te laten belanden of om zelf niet nog meer problemen te krijgen.


  ⚠️ Meld

 3. Inspector Gadget, probeer je je nu zelf in te dekken door de andere bezoekers de schult te geven.
  beetje laf niet dan.


  ⚠️ Meld

 4. Eigenlijk klopt het wel wat hierboven staat.
  De andere bezoekers van het pand hebben er niks mee te maken.
  Zij kennen de dader(s) ook niet.
  Wat er precies gebeurd is weet ik ook niet.
  Maar ik vind het wel heel erg.


  ⚠️ Meld

Reageer