Afscheid spelers FC Zwolle

Zwolle – Dinsdag 15 mei is het weer zover, de Supportersclub FC Zwolle en sfeergroep FCZ Tifosi zullen dan traditiegetrouw afscheid nemen van de spelers die volgens jaar niet bij PEC Zwolle zullen gaan spelen.

De supporters zullen de voetbalhelden nog één keer bedanken voor hun inzet voor de club. Naast het afscheid is deze avond tevens de beloofde supportersavond. Er zal kort worden stilgestaan bij het komende- en afgelopen seizoen waaronder de uitbereiding van het stadion etc. Tot slot zal er naast de spelers ook de kampioensschaal aanwezig zijn. Wie op de foto wil met de schaal met of zonder spelers moet die avond bij het Jupiler supporterscafé zijn. De fotograaf van de supportersclub zal er zijn, maar je mag ook je eigen toestel meenemen natuurlijk.

Datum: Dinsdag 15 mei 2012

Open: vanaf 18:00

Aanvang programma 18:15

Einde programma: 20:00

Lokactie: Jupiler Supporterscafé

Toegang: Voor iedereen

In tegenstelling tot andere supportersavonden is de tijd beperkt, omdat spelers naar de burgemeester moeten (in de businessclub) om het sportboek van de gemeente Zwolle te ondertekenen.

Aangezien er vast veel mensen op de foto willen en er ook aandacht moet zijn voor de vertrekkende spelers zal er geen rondvraag zijn. Als supporters dringende vragen hebben waar ze graag antwoord op willen hebben kunnen deze tot maandag 14 mei gemaild worden. Deze zullen door de club zo veel mogelijk beantwoord worden in hun opening.

Vragen kunnen gemaild worden naar voorzitter@supclubfcz.nl

Kom massaal afscheid nemen van de spelers van FC Zwolle, tot dinsdag 15 mei.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Jammer dat de beloofde forumavond de nek is omgedraaid. Vanalles beloven tijdens het lopende seizoen maar als de beloftes ingelost kunnen worden, vlug alles terug trekken. Lekker betrouwbaar!  Maak melding

 2. Fijn gepland:

  In tegenstelling tot andere supportersavonden is de tijd beperkt, omdat spelers naar de burgemeester moeten (in de businessclub) om het sportboek van de gemeente Zwolle te ondertekenen.

  Kan dat niet een andere keer, je supporters zijn toch belangrijker dan een handtekening zetten in dat boek.


  Maak melding

 3. Supporters zijn bijzaak….
  Dat is altijd zo geweest en zal hier altijd wel zo blijven.
  Supporters uiten hun mening en ja dan hoort niet.


  Maak melding

Reageer