Internationaal jeugd tafeltennistoernooi naar Zwolle

Zwolle – Het Landstede Sportcentrum is op 8, 9 en 10 juni decor voor het internationale tafeltennistoernooi ‘6 Nations Table Tennis Cup’. Het gaat hier om een jaarlijks toernooi voor jeugdspelers tot en met 15 jaar uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zweden en Denemarken.

Bij toerbeurt is er elk jaar een ander land organisator en gastheer van het toernooi. Dit jaar is Nederland weer aan de beurt en is er gekozen voor het Landstede Sportcentrum in Zwolle als locatie. De organisatie van het toernooi is in handen van de tafeltennisverenigingen Smash ’70 (Hattem), Tafeltennis Zwolle en de Nederlandse Tafeltennisbond. Het toernooi zal draaien met vrijwilligers uit de regio. De wedstrijdleiding is in handen van Joke Wijker en Hilko Appels. Het worden internationale wedstrijden op hoog niveau. Bas Hergelink, speler van Tafeltennis Zwolle, is al zeker van deelname.

Burgemeester Henk Jan Meijer zal de officiële opening van het evenement verrichten op vrijdag 8 juni om 9.30 uur. Hierna begint het toernooi om 10.00 uur met de landenwedstrijd. Op zaterdagmiddag wordt er gestart met het individuele toernooi. Wethouder Gerrit Piek is bereid gevonden om de prijsuitreiking op zondag te verrichten. Kijk voor meer info op www.6nationstabletenniscup.com.

Artikel delen:

Reageer