Nassir Maachi vertrekt bij FC Zwolle

Zwolle – Nassir Maachi heeft bij FC Zwolle bekend gemaakt dat hij vanaf de komende zomer niet meer voor FC Zwolle uit zal komen. Het contract van Maachi loopt af op 1 juli 2012.

Van de succesvolle aanvaller, en clubtopscorer van FC Zwolle met 18 treffers, is nog niet bekend waar hij wel gaat voetballen. De afgelopen weken waren er geruchten dat ADO Den Haag de linkerspits op de korrel zou hebben. De 26-jarige aanvaller heeft anderhalf seizoen in Zwolle gespeeld en kwam daarvoor uit voor SC Cambuur, FC Dordrecht en FC Utrecht.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Speelde nog bij Neanderthaler FC, maar nu ff serieus: Er moet wat bijkomen !! Niet allemaal weglopen ! Wat is hier nu weer de reden van ? Rare zaken bij PEC Zwolle, na promotie ! Denk dat Stam zijn biezen binnenkort ook pakt.


  Maak melding

 2. Denk niet dat het een goede keuze is om hem te laten gaan.
  Mede dankij zijn doelpunten zitten ze nu in de eredivisie, erg jammer hij is een groot favoriet hier in huis.
  hopelijk houden we van polen wel in zwolle.


  Maak melding

 3. Wie zegt dat het door FC Zwolle komt dat Maachi vertrekt? MIsschien wilde hij zelf niet bijtekenen…..
  Sommige mensen proberen achter elk nieuwsbericht wat te zoeken, en vaak ten nadele van de club/technische staf. Jammer.
  Ik zeg Maachi bedankt en succes verder!


  Maak melding

 4. fCZZ logisch zoals jij de waarde van deze speler uitlegt.Wanneer de rest van de ploeg niet goed draait komt hij ook niet aan zijn ballen om te scoren .Bij zijn vorige club kon hij zijn draai ook niet meer vinden en op hoger niveau hoor je denk ik niks meer van hem weer.En nou maar hopen dat PEC Zwolle genoeg financien heeft om waardevolle spelers aan te trekken voor het avontuur in de Eredivisie.Ik betwijfel het .


  Maak melding

 5. Maachi is veel te licht voor de Eredivisie. Die jongens voetballen een jaartje aardig in de Jupiler League en meteen krijgen ze ster allures. Zonde.


  Maak melding

Reageer