Prijzenfeest Openluchtbad Zwolle op Rodetorenplein

Zwolle – Het Openluchtbad in Zwolle duikt aanstaande zaterdag 12 mei op met een bijzonder en groots prijzenfeest op het Rode Torenplein in Zwolle. Jong en oud komt happen naar een mooie buit. Van fietsbel tot ballonvaart, van concertticket tot kaartjes voor PEC Zwolle. Het Openluchtbad vraagt met deze ludieke actie aandacht voor de nieuwe website www.natnatnat.nl en het voordelige tientjesabonnement. Bijt je vast!

Van 12.00 tot 14.00 uur is het spetteren geblazen! Zelfs de brandweer trekt uit. Met grote brandslangen vullen zij een enorm bad met water van Vitens. De prijzen drijven voor het oprapen. Wie hapt het best? Rico van de Fakkelteitgroep moedigt de bijtertjes fanatiek aan met het rapnummer ‘Buitenbad’. Niemand gaat met lege handen naar huis. Iedere waterrat krijgt een verrassingsprijs. Een cadeautje dat nog goed van pas komt tijdens de komende sportieve zomer. De Vereniging Openluchtbad Zwolle verwacht een grote menigte zwemfanaten bij de happen-naar-prijzen-actie, aangezien het bad jaarlijks zo’n 6.000 leden kent.

Superzomerabonnement

Naast prijzen scoren, kunnen liefhebbers ook toehappen op het voordelige zomerabonnement. Voor slechts €10,00 zwemmen Zwollenaren een zomer lang in het verbouwde en vernieuwde Openluchtbad aan de Ceintuurbaan. Deze prijs geldt alleen tijdens de speciale voorverkoop bij Hotel Lumen.*

 

Data voorverkoop

De voorverkoop is inmiddels in volle gang. Op zaterdag 12 mei kunt u nog tot 16.00 uur terecht bij Hotel Lumen. De overige data zijn: 11 mei (avond), 12 mei (middag), 21 mei (avond), 22 mei (avond) en 23 mei (middag) kost een lidmaatschap €10,00. Locatie van de voorverkoop is Hotel Lumen in het PEC Zwolle Stadion. Meenemen: goed lijkende pasfoto en je agenda voor het inplannen van vrijwilligerswerk. Alleen PIN-betalingen mogelijk!

 

Happen-naar-prijzen-actie, van 12.00 tot 14.00 uur op het Rode Torenplein in Zwolle

Artikel delen:

Reageer