Blauwvinger en twee logo’s op nieuw PEC Zwolle shirt

Zwolle – De ontwerpen van de wedstrijdshirts voor PEC Zwolle in de Eredivisie zijn bekend. Komend seizoen levert sportmerk Patrick het teamware voor alle elftallen van PEC Zwolle. Het ontwerp van de nieuwe thuis- en uitshirts is in samenwerking met kledingsponsor Patrick tot stand gekomen. Fans kunnen de wedstrijdshirts vanaf zaterdag 4 augustus 2012, tijdens de Open Dag, aanschaffen.

pecshirt.jpg
Bron: FC Zwolle

PEC Zwolle speelt haar thuiswedstrijden het komende seizoen, net als in de afgelopen seizoenen, in het traditionele blauw-wit gestreepte shirt. Blauw-wit blijft de kleur van de club en komt derhalve terug in het thuistenue. Voor de uitwedstrijden wordt het groen-witte shirt gebruikt, waarbij er gekozen is voor de klassieke zwarte broek in plaats van de witte broek waarin tot op heden gespeeld werd.

Kenmerken van de wedstrijdshirts

Thuistenue:
– naast het PEC Zwolle logo wordt ook het klassieke P.E.C. Zwolle logo op het shirt gepresenteerd;
– in de nek van het shirt komt de tekst ‘Ons Blauw-Wit Hart’ te staan;
– het gemeente logo [Blauwvingerhand] komt zowel op het shirt als op het broekje te staan;
– de Eredivisiebatch wordt op de mouw van het shirt gepresenteerd.

Uittenue:
– naast het PEC Zwolle logo wordt ook het klassieke P.E.C. Zwolle logo op het shirt gepresenteerd;
– in de nek van het shirt komt de tekst ‘Desespereert Nimmer’ te staan;
– het gemeente logo [Blauwvingerhand] komt zowel op het shirt als op het broekje te staan;
– de Eredivisiebatch wordt op de mouw van het shirt gepresenteerd.

Op dit moment is de club nog zoekende naar een passende hoofdsponsor voor op de voorzijde van het wedstrijdshirt. Daarnaast worden ook het komende seizoen, op zowel het thuis- als het uitshirt, de namen van de twee goede doelen van FC Zwolle United gepresenteerd.

Nieuw voor het seizoen 2012-2013 is dat de spelers een vast rugnummer krijgen en dat ook de spelersnamen op het wedstrijdshirt verschijnen. Om deze wens van de spelers en de technische staf in te kunnen vullen is één commerciële positie op het wedstrijdshirt komen te vervalen.

Het nieuwe wedstrijdshirt is voor de selectie van PEC Zwolle vanaf juli 2012 beschikbaar. Wil je zelf pronken met het nieuwe wedstrijdshirt van PEC Zwolle? Deze kun je vanaf zaterdag 4 augustus 2012, tijdens de Open Dag, bemachtigen!

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Rommelig geheel. Vooral het thuisshirt is met die witte zijkanten lelijker dan afgelopen jaren. Is het echt nodig dat de firma Patrick 4(!) keer op het shirt terug moet komen? Da’s nog vaker dan al die P.E.C., PEC, FC Zwolle logo’s. Waarom kan men niet gewoon een blauw wit shirt maken zonder van die rare fratsen.

    Nee, gemiste kans. Volgend seizoen wordt het hopelijk beter en mocht PEC er hulp bij nodig hebben dan kunnen ze me altijd bellen voor gratis advies.


    Maak melding

  2. Keurig shirt (uit en thuis). Veel minder rommelig als dat shirt van Hummel met die afzichtelijk lelijke pijlen op shirt en broek aan de zijkant, over de gehele hoogte van het textiel. (Nog erger dan die Adidas strepen en die zijn ook heel storend)

    Kortom prima keus voor Patrick en ik heb overigens niets met dit merk, wist tot voor kort niet eens dat het bestond.


    Maak melding

Reageer