Denk mee over nieuwbouw wijkcentrum Het Anker

Zwolle – In het najaar van 2014 is het nieuwe wijkcentrum Het Anker klaar. Een nieuw gebouw, met nieuwe voorzieningen op een nieuwe locatie. Bewoners, organisaties en de gemeente praten in een vroeg stadium met elkaar over de invulling van dit nieuwe gebouw. Voor een goede afstemming zijn toekomstige gebruikers verenigd in een Gebruikersgroep. U kunt ook meedenken over de nieuwbouw.

anker.jpg
Tekening: gemeente Zwolle

Wat wilt u straks in Het Anker doen? Waar moet de architect bij het ontwerp zeker rekening mee houden? Wat maakt het voor u een ideaal wijkcentrum? U kunt tot 25 mei reageren. Alle binnengekomen reacties worden verzameld. De reacties zijn input voor het programma van eisen. De Gebruikersgroep voor het Nieuwe Anker beslist met de gemeente over de keus van de architect. De architect gaat vervolgens met het programma van eisen aan de slag.

Gebruikersgroep

De Gebruikersgroep bestaat uit vertegenwoordigers van: Bestuur Stichting Het Anker, Wijkvereniging WVF, Scholen Catent, Vivente, Accretio, OOZ, Volleybal, Turnlust, Sportservice Zwolle, Excelsior, Zwolse gehandicaptenraad, Travers, WIJZ en voetbalvereniging WVF en de gemeente Zwolle. Gemeentelijk projectmanager is Aldert Koop.

De volgende bijeenkomst van de Gebruikersgroep vindt plaats op 18 juni. Op de hoogte blijven In wijkblad de Stins kunt u meer lezen over de actuele ontwikkelingen. U kunt ook via de e-mail op de hoogte blijven. Dat kan via www.zwolle.nl/inloggen -> account aanmaken -> Westenholte aanvinken.

Artikel delen:

Reageer