Congresstad Zwolle maatschappelijk betrokken

Zwolle – Op woensdag 22 maart 2012 was Congresstad Zwolle aanwezig op Beursvloer Zwolle. Doel van deze beursvloer is om samenwerking tot stand te brengen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Het was voor Congresstad Zwolle de ideale gelegenheid zich nog beter te profileren als maatschappelijke organisatie. Congresstad Zwolle heeft een deal gesloten met: Stichting Gehandicaptenvoordeel, Trias Jeugdhulp en Stichting Berkumstede. Inmiddels zijn enkele deals al uitgevoerd en zullen de andere volgen.

De Stichting Gehandicaptenvoordeel heeft als doel landelijk mindervalide, gehandicapten en ouderen te helpen in het maken van keuzes. De stichting ontvangt geen subsidies van overheid en/of derden en is daarom geheel afhankelijk van donaties en hulp van particulieren en bedrijven. De deal die Congresstad Zwolle met Stichting Gehandicaptenvoordeel heeft gesloten is dat zij hulp biedt bij de opmaak van persberichten en het daarmee verkrijgen van free publicity voor de opening van het landelijk concept.

Trias JeugdhulpTrias Jeugdhulp verleent hulp in Overijssel vanuit bijna 30 locaties. Zij begeleidt kinderen, jongeren en ouder(s)/verzorger(s) en stimuleert ze om zelf de regie over hun leven te behouden en hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Congresstad Zwolle wil via de website en nieuwsbrief van Congresstad Zwolle, Trias Jeugdhulp helpen bij het aantrekken van pleeggezinnen voor tieners.

Stichting Berkumstede

Stichting Berkumstede is de dienstverlener van zorg en welzijn in de wijk Berkum en omgeving. Berkumstede stelt de cliënt hierbij centraal en heeft oog voor kwaliteit en betrokkenheid. Congresstad Zwolle gaat met Berkumstede meedenken in het vercommercialiseren van de verhuur van de zalen in de nieuwbouw. Zodat de stichting efficiënter met haar ruimtes om gaat en hier meer inkomsten uit genereert die gebruikt kunnen worden ter bevordering van de kwaliteit van de zorg bij Berkumstede.

Artikel delen:

Reageer