‘HESZ Café-Open’ op Hemelsvaartdag in Zwolle

Zwolle – Op donderdag 17 mei van 13.00 tot 23.00 uur organiseert de HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) HESZ Café-Open op het Grote Kerkplein in Zwolle. HESZ Café-Open is een dag vol gezelligheid en muziek in de Zwolse binnenstad. Evenals voorgaande jaren wil de HESZ de gezellige en gemoedelijke sfeer scheppen van een café in de openlucht.

 

cafeopen.jpg

 

Door afwisselende muziekgenres, artiesten en bands de revue te laten passeren op het podium is dit evenement een afspiegeling van de vele verschillende evenementen die de HESZ jaarlijks organiseert. Al vijfmaal eerder werd dit evenement georganiseerd in de Zwolse binnenstad maar dan onder de oude naam ‘Café HESZ’. Met de naamswijziging naar ‘HESZ Café-Open’ wil de organisatie meer het open karakter van de Zwolse horeca en het feit dat dit evenement in de openlucht plaatsvindt benadrukken. De opzet van de dag is echter hetzelfde gebleven, het is een uniek feest wat wordt aangeboden door de horeca in Zwolle en een afspiegeling is van de 12 evenementen die de HESZ jaarlijks organiseert. HESZ Café-Open vindt plaats van 13.00 tot 23.00 uur en is gratis toegankelijk voor publiek.


Artiesten op HESZ Café-Open
Ook dit jaar heeft de HESZ weer een verrassende lijst aan artiesten en bands weten te regelen waarmee alle muziekgenres van Jazz tot Blues, Rock tot Nederlandstalig aan bod komen. Een greep uit de lijst van artiesten die zullen optreden: The Neil Young Mirror Band, Funk & Soul van 10 Beaufort, Bauke Bakker met tributes van (Madonna, Supertramp en Amy Winehouse), Jazzy Hiphop van the Cool Quest en als afsluiting de heavy metal marching band Blaas of Glorie. Voor meer informatie: www.hesz.nl.

Openluchtcafé

De HESZ Café-Open vindt plaats in de openlucht en is daarmee tevens op die dag het grootste openlucht café van Nederland. Uiteraard hoopt de organisatie van de HESZ weer op mooi weer maar ook bij wat minder weer is er gezorgd dat het publiek dat HESZ Café-Open zal bezoeken droog zal blijven. Ook aan voldoende zitplaatsen is gedacht en een prettige bijkomstigheid van dit openluchtcafé is dat roken is toegestaan.

En voor de kleintjes is er een springkussen tot ca. 18.00 uur

HESZ Open is een evenement georganiseerd door en met Zwolse Cafés en RestaurantsHet bijzondere aan HESZ Open is dat vele Zwolse horecaondernemers van diverse horecabedrijven achter de HESZ- tappunten op het Grote Kerkplein zullen staan. Het evenement laat daarmee zien dat de HESZ en haar leden niet alleen achter de schermen maar op die dag ook zichtbaar samenwerken. Voor de inwendige mens zijn er ook een aantal leden van de HESZ aanwezig met lekkere hapjes.

HESZ

De HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) organiseert jaarlijks ongeveer 12 evenementen in samenwerking met de Zwolse horeca. Door een financiële bijdrage van de horeca zelf is het mogelijk om veel van deze evenementen kosteloos aan het publiek aan te bieden. Meer informatie over de HESZ is te vinden op www.hesz.nl.

Artikel delen:

Reageer