Run op kaarten Odeon De Spiegel

Zwolle – Vanaf vrijdag 11 mei staat het nieuwe jaarprogramma van Odeon De Spiegel Theaters online! U kunt dan alvast uitgebreid kennismaken met de voorstellingen van seizoen 2012-2013. Nieuw dit jaar is het online wensenlijstje. Vanaf deze vrijdag 11 mei kunnen theaterliefhebbers hun favoriete voorstellingen uitzoeken en selecteren en ze op 26 mei in één keer in het winkelwagen doen! Er ontstond vrijdag een run op de telefoonlijnen van de Zwolse theaters.

De belangstelling voor de losse kaartverkoop via de website is op dit moment groot. Om overbelasting te voorkomen liet het theater een beperkt aantal bezoekers toe op de website van Odeon De Spiegel Theaters. Vrijdagmorgen waren er enkelen honderden bezoekers op de website een keuze aan het maken. Er konden zomaar 130 wachtenden voor u zijn. Hierdoor vroeg het theater de personen aan de telefoon een moment te wachten. Ook worden de jaarbrochures weer verspreid. De vaste klanten ontvangen een dezer dagen een exemplaar op de mat.

De kaartverkoop start op zaterdag 26 mei. Vanaf 10.00 uur kunt u zowel online, telefonisch als aan de balie reserveren voor de mooiste, ontroerendste, grappigste en leukste voorstellingen van het komende seizoen! Noteer deze data dus alvast in uw agenda! 

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Het is toch afschuwelijk dat mensen op dit moment thuis zitten, vrij genomen hebben, om egoistisch de mooiste en de beste kaarten te reserveren. Zouden de meeste telefoontjes uit de Brinkhoek komen??


  Maak melding

 2. Oei Mariane, niet zo jaloers. Dat past een dame niet. Ik ben ervan overtuigd dat ook jij vanaf je werk best een kaartje kan reserveren. ­čśë


  Maak melding

 3. @ mariane: Hoezo ego├»stisch? Zowel jij als een ander heeft een vrije keuze om nu kaarten te bestellen. Voor iedereen is de kans even groot, dus van ego├»sme is zeker geen sprake. Of moet iedereen wachten met bestellen tot jij vrij bent? Dat zou pas ego├»sme zijn. Maar je bent vast zo’n persoon die overal een probleem van maakt..


  Maak melding

 4. @Mariane, je hebt ook tijd om op WLZ te reageren. Weet niet waar je reageert, thuis of op je werk.

  Maar snap niet wat er ego├»stisch aan is wanneer je vrij neemt omdat je iets heel graag wilt. Voor het digitale tijdperk ging men soms dagen van te voren in de rij staan, was dat ook ego├şstisch.


  Maak melding

 5. Het is toch afschuwelijk dat mensen op dit moment thuis zitten, vrij genomen hebben, om egoistisch de mooiste en de beste kaarten te reserveren. Zouden de meeste telefoontjes uit de Brinkhoek komen??

  De verkoop start pas 26 mei (zaterdag) hoor, dus je hebt net zoveel kans als iemand die vandaag iets in zijn mandje kiepert.


  Maak melding

 6. Kan iemand mij vertellen waarom de telefoonlijnen er nu al roodgloeiend staan?
  De verkoop begint toch pas op 26 mei of mis ik nou ergens iets??


  Maak melding

Reageer