Activiteiten Zonnebloem Holtenbroek

Zwolle – Op 16 juni wil de Zonnebloem Holtenbroek een barbecue organiseren voor haar gasten. Binnenkort worden zij uitgenodigd om deze barbecue bij te wonen. Dit vindt plaats bij Fit Plaza aan de Palestrinalaan.

monetti_6_1_van_1.jpg
Theatermiddag Zonnebloem 2011

Bij mooi weer wordt er buiten gebarbecued, bij slecht weer kan er binnen verder gefeest worden. Naast de vrijwilligers van de Zonnebloem is ook aanwezig Nelleke Vedelaar, de wethouder die o.a. als werkterrein Welzijn en Maatschappelijke Opvang heeft; iets dat de doelgroep van de Zonnebloem raakt. Het geheel wordt muzikaal omlijst door de bekende Zwolse accordeonist Nico Hooghuis. Deuren open om 13.30 uur, barbecuen zo ongeveer tussen 14.00 en 16.30 uur. Dan is er op zaterdag 8 september a.s. de gebruikelijke theatermiddag in de Buitensoos (tegenwoordig Regardz). Ook hiervoor worden de Zonnebloemgasten benaderd die dit bij willen wonen.

Tenslotte denkt de Zonnebloem Holtenbroek eind van dit jaar halverwege december (zo als het er nu uitziet op zaterdag 15 december a.s.) een tocht te organiseren naar de Kerstmarkt bij Oosterik in Denekamp.

Te gelegenertijd worden de Holtenbroekse Zonnebloemgasten door de vrijwilligers benaderd. Al met al een leuk programma.

Lijkt het u ook leuk om u als gast door de Zonnebloem Holtenbroek in te schrijven of wilt u zich als vrijwilliger melden bij de Zonnebloem Holtenbroek? Schroom dan niet om u te melden via het e-mailadres: zonnebloemholtenbroek@gmail.com of telefonisch: 06 – 19 19 63 24. U bent van harte welkom.

Artikel delen:

Reageer