Las Paljas laat senioren WVF swingen

Zwolle – In het kader van 75 jaar WVF trad amusementsgroep Las Paljas vrijdagavond op voor alle 55-plussers van Westenholte, Voorst en Frankhuis. Iedereen was daarbij welkom, ook leden en niet-leden van de voetbalvereniging.

11-05-2012_feestavond_voor_55_plussers_75jarig_wvf__04_.jpg

Een speciaal welkom was er voor de nieuwe bewoners van het pas geopende Westenhage. Het optreden was in de kantine van WVF. De presentatie was in handen van organisatoir en lid van Las Paljas, Wichert aan het Rot. Er was muziek van alle tijden. Van wals tot swing. Het werd een gezellige boel! Belangstellenden konden open inlopen, zij hoefden zich niet op te geven en er waren door sposoring geen kosten aan verbonden. Na de gezellige avond was er nog tijd voor een drankje en een hapje.

11-05-2012_feestavond_voor_55_plussers_75jarig_wvf__01_.jpg

11-05-2012_feestavond_voor_55_plussers_75jarig_wvf__03_.jpg

11-05-2012_feestavond_voor_55_plussers_75jarig_wvf__05_.jpg

11-05-2012_feestavond_voor_55_plussers_75jarig_wvf__02_.jpg

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Ziet er gezellig uit, vooral de 1e plaat 😀 Maar dat zijn we wel gewend bij WVF. Begreep dat er overdag ook de nodige aandacht aan dit evenement was gegeven.


  Maak melding

 2. Dick die eerste foto is voor jou misschien belangrijk voor mij persoonlijk en Las Paljas zijn de tweede en de derde net zo belangrijk waarop je kunt zien hoe vol en gezellig het was.


  Maak melding

 3. Trouwens dat ik er overdag een beetje reclame voor heb gemaakt is normaal ,immers werd op de zelfde dag de Driezorg lokatie Westenhage geopend en heeft de bouwer van dit complex ons(jubileum commissie wvf)een donatie gedaan


  Maak melding

 4. @Wichert:
  2e en 3e foto?

  2e: duidelijk geeft het aan hoe druk het was
  3e foto…. donkere dame en jij. Beetje hoge eigendunk dat die foto de gezelligheid aantoont? ;D

  Je zal denk ik de 2e en 4e bedoelen hoewel het met jou ongetwijfeld ook gezellig zal zijn 😉


  Maak melding

 5. 🙂 @ wichert, dacht al (na je net gesproken te hebben bij ons aller WVF) dat je reageerde. Klopt, voor mij persoonlijk. Kan me 8:43 ook heel goed voorstellen.


  Maak melding

 6. @ 8:47; dat zijn idd de momenten….mocht tegen de avond nog (van binnenuit) getuige zijn van de comedy op de binnenplaats. Qua eten uitstekend verzorgd door Arjan B. :D:D:D


  Maak melding

 7. WFvN je hebt gelijk foto 4 bedoelde ik ook .Natuurlijk is het gezellig met mij,maar als de mensen genieten geniet ik ook


  Maak melding

 8. Joppuh late reaktie bin net weer bie kommen van al die emoties Mörgen zal ik Kitty vraogen of ze een leuke date wil


  Maak melding

Reageer