Spinningmarathon verloopt succesvol

Zwolle – Zaterdag organiseerde Stichting Bike-4Life, in samenwerking met Achmea Health Center Zwolle, een Spinningmarathon op het Grote Kerkplein in Zwolle. Onder het motto: “iedereen verdient een morgen” werd er zoveel mogelijk geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Wethouder G. Piek gaf het startsein zaterdagmorgen. Er kan nog tot 20.00 uur gefietst worden. 

img_0736.jpg

Teams en individuen konden zich inschrijven om mee te spinnen in de strijd tegen kanker, en veel mensen en groepen gaven daar ook gehoor aan. Aan het sportieve evenement voor he tgoede doel deden o.a. burgemeester H.J. Meijer en oud- topschaatser Erben Wennemars mee. Met opzwepende muziek en professionele spinninginstructeurs spanden de deelnemers zich in op één van de vele spinningbikes. Het sportieve programma werd deze dag aangevuld met muziek van diverse artiesten. Martin Elsendoorn, initiator van de Spinningmarathon, is de oprichter van Stichting Bike-4Life. Het plan voor de Spinningmarathon werd geboren uit het enthousiasme om zoveel mogelijk geld binnen te fietsen voor KWF. Meer info: www.bike-4life.nl.

img_0754.jpg

img_0715.jpg

img_0725.jpg

Het eerste initiatief bestaat uit een individuele fietstocht van Zwolle naar Kharkiv – Oekraïne. Martin gaat ruim 2400 kilometer fietsen ten tijde van het EK Voetbal, waar hij op tijd hoopt aan te komen voor de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal. Door de fietskilometers te laten sponsoren wil Stichting Bike-4Life een mooi bedrag overhandigen aan KWF Kankerbestrijding. Martin vertrekt komende zondag al!

img_0723.jpg

img_0745.jpg

img_0760.jpg

img_0775.jpg

img_0782.jpg

img_0790.jpg

img_0788.jpg

Artikel delen:

Reageer