Jeugddag Rugbyclub Zwolle

Zwolle – Een mooi aantal van 50 kinderen uit de brede regio van Zwolle waren deze zaterdag naar de Jeugddag van Rugbyclub Zwolle gekomen. Rugbyclub Zwolle organiseerde een speciale rugbydag voor de jongste rugby’ers. Turven, Benjamins en Mini’s waren deze dag welkom bij de club op Sportpark Marslanden. Het ging er lekker fanatiek aan toe en het weer was redelijk goed.

rugbyjeugd_4.jpg

De jeugd kwam uit heel de regio en ging samen voor hetzelfde doel: een sportieve en leuke middag samen rugby’en! De kinderen waren ongeveer tussen de 8 en 13 jaar oud. Voor Rugbyclub Zwolle is de jeugd een belangrijk speerpunt. Sinds dit seizoen is deze levendige tak opgezet onder de bezielende leiding van, onder andere, Miriam Wijermars. De kids gingen zaterdag verschillende spel- en competitiegerichte activiteiten doen om het rugby, maar ook om elkaar beter te leren kennen.

rugbyjeugd_5.jpg

rugbyjeugd_2.jpg

rugbyjeugd_3.jpg

De dag werd begeleid door vrijwilligers van de club zelf. Aan ouders werd natuurlijk ook gedacht. Zij konden langs de zijlijn hun kroost aanmoedigen of in het clubhuis een kop koffie drinken om bijvoorbeeld ervaringen uit te wisselen met collega-ouders.

 Nieuwsgierig geworden…? Check: www.rugbyzwolle.nl.

rugbyjeugd_1.jpg

 

 

Artikel delen:

Reageer