Weekend lang pony’s, paarden en vertier voor kinderen

Zwolle – Bij Hippisch Centrum de Haerst aan de Haersterveerweg in Zwolle vindt dit weekend het springevenement Jump In plaats. Het paardenevenement viert 6e editie. Drie dagen lang pony’s, paarden en vertier voor kinderen.

jump_2.jpg

Zwolle staat weer volop in het teken van de springsport. Zaterdag kwamen de ruiters met hun paarden in de B (beginners) t/m ZZ (zeer zwaar) aan de start. Regionale toppers komen dit jaar weer naar Zwolle, waarbij de hindernissen in de loop van de middag op 1.30 meter hoog zullen staan. Zondag 13 mei beginnen de ponyruiters in de klasse B (beginnend) en de ponydag sluit af met de klasse ZZ (zeer zwaar). Naast parcoursen voor de ruiters en paarden kunnen de kinderen zondagmiddag gratis ponyrijden! Veel sfeer, en drie dagen sport en plezier voor het hele gezin.

jump_3.jpg

jump_4.jpg

jump_1.jpg

Op de drie Jump In Zwolle dagen worden de kinderen vermaakt met kinderactiviteiten. In voorgaande jaren waren het schminken, blikgooien en hoefijzer werpen favoriet. Een springkussen en het gratis ponyrijden op zondagmiddag maken Jump In Zwolle tot een evenement voor de hele familie.

Leerlingen van de Paardrijclass van het Thomas a Kempis College en Talentstad, studenten bij Landstede MBO Hippische Opleidingen, Vrij & Gastvrij, Sport & Bewegen en Landstede-studenten met passie voor paarden helpen dit jaar mee bij Jump In Zwolle.

De toegang is gratis. Meer informatie en het vraagprogramma zijn te vinden opwww.jumpinzwolle.nl. Jong en oud is van harte welkom bij Jump In Zwolle.

 

jump_5.jpg

jump_6.jpg

 

Artikel delen:

Reageer