Openluchtbad Prijzenfeest op het Rodetorenplein

Zwolle – Het Openluchtbad in Zwolle duikt zaterdag op met een bijzonder en groots Prijzenfeest op het Rodetorenplein in Zwolle. Jong en oud kon op het plein happen naar een mooie buit. Van fietsbel tot ballonvaart, van concertticket tot kaartjes voor PEC Zwolle. Het Openluchtbad vroeg met deze ludieke actie aandacht voor de nieuwe website www.natnatnat.nl en het voordelige tientjesabonnement. Bijt je vast!

12-05-2012_openluchtbad_nat_nat_nat_rodetorenplein_02_.jpg

Aan het begin van de middag was het spetteren geblazen! Zelfs de brandweer rukte ervoor uit. Met grote brandslangen vulden zij verschillende plastic zwembadjes met water. De prijzen lagen in het water voor het oprapen. Wie hapte het best? De bekende Zwolse rapper Rico van de Fakkelteitgroep moedigde de bijtertjes fanatiek aan met het rapnummer ‘Buitenbad’. Niemand ging met lege handen naar huis. Iedere waterrat kreeg een verrassingsprijs.

12-05-2012_openluchtbad_nat_nat_nat_rodetorenplein_01_.jpg

12-05-2012_openluchtbad_nat_nat_nat_rodetorenplein_03_.jpg

12-05-2012_openluchtbad_nat_nat_nat_rodetorenplein_04_.jpg 

Superzomerabonnement

Naast prijzen scoren, konden liefhebbers ook toehappen op het voordelige zomerabonnement. Voor slechts € 10,00 zwemmen Zwollenaren een zomer lang in het verbouwde en vernieuwde Openluchtbad aan de Ceintuurbaan. Deze prijs geldt alleen tijdens de speciale voorverkoop bij Hotel Lumen. Dat kan nog op 21 mei (avond), 22 mei (avond) en 23 mei (middag) kost een lidmaatschap € 10,00. Locatie van de voorverkoop is Hotel Lumen in het PEC Zwolle Stadion. Meenemen: goed lijkende pasfoto en je agenda voor het inplannen van vrijwilligerswerk. Alleen PIN-betalingen mogelijk!

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer