Jaap Stam kiest voor PEC Zwolle

Zwolle – Jaap Stam is ook tijdens het seizoen 2012-2013 als trainer actief in Zwolle. Naast zijn functie als assistent-trainer van het eerste elftal, wordt hij de teamcoach van het beloftenelftal van PEC Zwolle.

fczfcd_16.jpg

Ook Ajax wilde Jaap Stam inlijven als trainer, maar hij kiest voor Zwolle: ,,De belangrijkste reden om PEC Zwolle te verkiezen boven Ajax is voor mijn eigen ontwikkeling als trainer. Naast dat ik ervaring op kan doen als assistent-trainer in de Eredivisie, word ik verantwoordelijk voor het beloftenteam van PEC Zwolle. Ik verheug me op de nieuwe uitdaging die ons in Zwolle wacht, handhaving in de Eredivisie." Op dit moment worden er gesprekken gevoerd met een tweede assistent-trainer.  Dat kon wel eens René Hake gaan worden. Hake was de afgelopen periode trainer van FC Emmen waar hij wegens tegenvallende resultaten het seizoen niet mocht afmaken.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Bulykin zou ik wel gaaf vinden. Die kent Jaap wel van Ajax. Daar kan die ook nog wel een talentvolle verdediger van meenemen.


  Maak melding

 2. Dat stond in een tweet van volgens mij de supporterssite. Lijkt mij wat te hoog gegrepen. Bruins vind ik zelf een slappe speler. Maar hij heeft wel ervaring in de Eredivisie.


  Maak melding

 3. ericht door Zwollenaer, op 14 mei 2012 om 07:20
  “Hake was de afgelopen periode trainer van FC Emmen waar hij wegens tegenvallende resultaten het seizoen niet mocht afmaken.”

  Mmmm, mooie referentie…

  Zou dat misschien ook kunnen komen omdat hun spits werd verhuurd.
  Hake was daarover not amused. En nu moet hij weg. Vreemd verhaal.  Maak melding

 4. hoorde (weet het dus niet zeker) dat Art in eerste instantie de materiaalman gevraagd heeft als tweede assistent, maar dat hij net zoals de meiden van kantoor al gepast hebben voor de assistentfunctie.

  Hake, is ondanks zijn referentie dan degene met de meeste ervaring op de bank!


  Maak melding

 5. @john, ik vond je opmerkingen rond de berichten over graffiti al bedenkelijk maar dat je nu gaat roddelen over FC Zwolle maakt je behoorlijk ongeloofwaardig. Ga ergens anders lopen stoken.


  Maak melding

 6. Als je de tekst leest en een beetje op de hoogte bent met wat er speelt bij onze fc (zoals jij doet suggereren met je FCZ010) dan had je de grap begrepen. Maar goed, niet elke supporter is blijkbaar in staat om te begrijpen dat Art Langeler niet de meiden van kantoor of de materiaalman voor een assistentfunctie vraagt.
  Sorry dat ik jouw capaciteit overschat heb. Het was niet mijn intentie om te stoken. Zo goed? x


  Maak melding

 7. oorde (weet het dus niet zeker) dat Art in eerste instantie de materiaalman gevraagd heeft als tweede assistent,

  Ik hoorde ook wat, binnen 4 weken, bye bye Art.  Maak melding

Reageer