Hotspot Special

Dit is een zogenaamde Hotspot Special. Een Hotspot waarmee een prijs valt te winnen. De komende periode zullen meer Hotspots gekoppeld worden aan entreekaartjes voor het evenement Generation Classics Party. Dit keer wint degene die het juiste antwoord geeft twee vrijkaartjes voor de discoparty Generation Classics Party dat 30 juni 2007 plaats zal vinden in de Stilo-hal in Zwolle.

Op welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ?

Artikel delen:
Reacties 21
 1. De link werkt niet; nja, werkt wel maar:

  U bent niet bevoegd om dit onderdeel te bekijken.
  U dient zich in te loggen

  =======
  Wordt aan gewerkt…
  Weblog Zwolle


  ⚠️ Meld

 2. De inzender van de foto, Marleen, mag deze Hotspot Special mee beoordelen.

  De winnaar of winnares wordt na het raden van de foto in contact gebracht met de organisatie van de Generation Classics Party.
  Zie ook onze online-agenda !


  ⚠️ Meld

 3. Het is bij de Peperbus, op dat witte zijgebouwtje boven de deur… Foto volgt over enkele minuten..
  ============
  KNAP hoor !!


  ⚠️ Meld

 4. rinze gefeliciteerd je had het snel gevonden.
  helaas was ik pas om 14,45 uur thuis van mijn werk dus kon ik niet meeraden.
  volgende keer beter.  ⚠️ Meld

 5. Dank je; Ja ik vind het ook wel tof dat ik em als eerste had: Tgaat natuurlijk vooral om de eer, maar het is ook tof dat ik nu kaarten voor de cd-release party van Typhoon op 17 juni in Hedon heb gewonnen.. ooh.. da’s niet waar.. 😉 euh.. iemand zin om te gaan? Of zullen we er een nieuwe hotspot van maken?..


  ⚠️ Meld

 6. Typhoon ken je toch wel?@Dick,.. Zwolsche Hiphop..

  Webmeester, heb je nog een hotspotje liggen? Dan plakken we die kaarten er aan vast… (en dan ga ik ze gewoon nog een keer winnen 😀 )  ⚠️ Meld

 7. Als het net zo gedreven is. Misschien maar eens in de gaten houden. Misschien zijn ze binnenkort wel aan een hit toe. Of ook maar eens naar het altijd gezellige Hedon, waar ‘Erman Brood misschien nog steeds zijn arm in een zwarte mitella heeft. 17 juni dus. Oh shit, deze teksten horen natuurlijk niet op dit topic….


  ⚠️ Meld

 8. Deze is voor Dick: Lowlands 2005!!:
  http://www.youtube.com/watch?v=i0zu1dq3BGg “Zeg Zwolle!!” Typhoon heeft eigenlijk geen hit nodig,.. want hij is al jaren een hit… Zoek maar eens naar opgezwolle, kubus, jawat, typoon op youtube..
  K,.. genoeg offtopic,. Groet groet,..
  (P.S. Kubus is koning,..en veel dank voor het compliment dat ik vond op het net, nadat twee personen me er al op wezen.. (je weet, ik waardeer!)


  ⚠️ Meld

 9. ;D Dank je Marleen. Hoewel ik het wel vaag herkende, kon ik het absoluut niet plaatsen. Het was toevallig op mijn route en ik liep er tegenaan. Duurde nog meer dan een uur voodrat ik thuis was, dus ik was al bang dat Johnny een antwoord had gegeven..hehe..

  Goed,,, ik heb de webman een mailtje gestuurd: De kaarten kunnen worden gekoppeld aan een volgende hotspot. Dus.. let op! Alarmfase Oranje!! ;D

  PS. ja kool he@Dick: Ik ben helemaal voor shareware zonder idiote reklame: Dus vandaar dat ik dit log waardeer ?©n mijn tv al bijna een jaar lang geen stopcontact heeft mogen ervaren, omdat ik alles toch van het net afhaal. Hollywood-blockbusters zijn niet op google of utube, maar de meeste vind ik toch onzin dus ik vind het niet erg. Ik kijk docu’s en volg lezingen. Zo nu en dan grappige onzinfilmpjes en soms een tutorial van een programma dat ik nog niet goed ken… Gister vond ik echter een goede film op Google dus bij deze:

  http://video.google.nl/videoplay?docid=115089427598248196&q=pi+duration%3Along

  PI, en eerlijk gezegd verbaasd het me dat ‘ie op google staat: Dus kijk maar snel voordat ‘ie er weer af is gehaald vanwege rechten, zoals ook met de film van Gore het geval is… ;D


  ⚠️ Meld

 10. true religion jeans outlet
  christian louboutin shoes
  fake rolex watches
  oakley sunglasses outlet
  nike outlet online
  michael kors outlet clearance  ⚠️ Meld

Reageer