André Scholten exposeert in centrale bibliotheek

Zwolle – Van 8 mei tot en met 2 juni exposeert fotograaf André Scholten met zijn werk in de Bibliotheek Zwolle Centrum. Het werk van André Scholten kenmerkt zich door een geheel eigen sfeer: veel zwart-wit foto’s, met hier en daar een zweem kleur, waarin de passie van de muzikant zichtbaar wordt gemaakt.

André Scholten is sinds 2000 actief bezig met fotografie. Hij heeft diverse cursussen gevolgd en heeft in 2009 de vakopleiding op de fotovakschool in Apeldoorn met succes afgerond. Hoewel Scholten op diverse terreinen van de fotografie actief is, ligt zijn passie in de muziekfotografie. Voor Poppodium Hedon en de Overijsselse afdeling van 3voor12/VPRO heeft hij al heel wat concerten vastgelegd. Ook is zijn werk te bewonderen bij Focus op Kunst en hangen er enkele werken in café de Livingroom. Zijn werk kenmerkt zich door een heel eigen sfeer. André Scholten legt de passie van de muzikant vast op foto. Een groot deel van zijn werk is zwart-wit, met hier en daar een zweem kleur. Om een indruk te krijgen van het werk van André Scholten kun je ook kijken op www.scholtenfotografie.nl.

De expositie ‘Muziek in beeld’ is tot en met 2 juni a.s. gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van de Bibliotheek Zwolle Centrum (Diezerstraat 80).

Artikel delen:

Reageer