Eerste lustrum Isaac de Groot jeugdtoernooi CSV’28

Zwolle – Het Isaac de Groot jeugdtoernooi voor teams F t/m B viert dit jaar haar eerste lustrum. Het toernooi bij CSV’28 is verdeeld over twee dagen, te weten 26 mei en 9 juni. Aanstaande zaterdag 26 mei strijden de F- en E-teams respectievelijk ‘s morgens en ’s middags om de felbegeerde toernooibeker.

Sinds de start in 2007 is dit toernooi elk jaar in omvang gegroeid en inmiddels mag het zich het grootste jeugdtoernooi in de regio Zwolle noemen. Niet alleen de eigen jeugdelftallen van CSV’28 doen mee, dit jaar strijden maar liefst 160 teams uit het hele land om de felbegeerde titel. De afgelopen jaren bleek dit toernooi keer op keer een enorm succes dankzij de goede mix van sportiviteit, gezelligheid en een strakke organisatie. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen in de loterij (hoofdprijs een kinderfiets) en zijn er voor de allerkleinsten andere activiteiten georganiseerd zoals schminken en een springkussen. Op 9 juni is het de beurt aan de D-, C-, en B-teams.

Ga voor meer informatie over het programma van het toernooi naar: www.csv28zwolle.nl en klik op ‘Toernooien’ en vervolgens op ‘Isaac de Groot Toernooi’.

Artikel delen:

Reageer