Het weer: bewolkt en af en toe regen

Zwolle – Maandag was een heerlijke dag voor buitenactiviteiten. Een lekker zonnetje en een prima temperatuur zorgen voor een prima start van deze werkweek. Dinsdag krijgen we te maken met een storing die voor neerslag en een klap onweer kan gaan zorgen.

20120514_weerfotomastenbroekerbrug.jpg
Mastenbroekerbrug 

In de nacht van maandag op dinsdag breidt de bewolking van het noordwesten uit. De bijbehorende regen zal Zwolle in de loop van de nacht bereiken. De minimumtemperatuur ligt rond een graad of 5. De wind is zwak en veranderlijk. Dinsdagochtend is het wisselend bewolkt met een enkele bui en er is dan ook al een kleine kans op onweer. In de middag worden de buien zwaarder en neemt de kans op onweer toe waarbij ook hagel mogelijk is. Tussen de buien door wordt het ongeveer 10 a 11 graden. De wind komt overwegend uit west tot noordwest en is zwak tot matig.Ook woensdag nog een kleine kans op neerslag, daarna volgen enkele droge dagen.
20120515_weergrafiek.png
Bron: meteozwolle

Artikel delen:
Reacties 3
 1. waarom staat hier in het weekend 15 en 14 graden. terwijl op de gemidelde verwachtingen rond de 20 graden staat in zwolle? met andere woorden de weerprofeten weten er weer alles van:P8)


  Maak melding

 2. Herfst-, zomer-, winter-, honden-of lenteweer
  Dit, ooit door “De Dijk” geopend, toonbeeld van sfeer.
  Je kunt er over, eroverheen en onderdoor over de Zwarte Water-rivier.
  De Mastenbroekerbrug staat er verbindend, robuust, fier…

  Onze brug 😀


  Maak melding

Reageer