FC Zwolle tekent Gouden Sportboek

Zwolle – Na het bezoeken van de feestelijke supportersavond en een afscheid van een aantal FC Zwolle spelers, ondertekenen de spelers dinsdagavond het Gouden Sportboek voor het feit dat FC Zwolle 13 april 2012 kampioen werd in de Jupiler League.

 sportboek_5.jpg

In de aanwezigheid van burgemeester H.J. Meijer en wethouder G. Piek, werd het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle getekend in de businessclub van FC Zwolle. Alle FC Zwolle spelers mochten afzonderlijk tekenen, na een toespraak over de toekomst van PEC Zwolle door FC Zwolle voorzitter Adriaan Visser en een speech van algemeen directeur Edward van Wonderen.

sportboek_2.jpg

sportboek_3.jpg

sportboek_1.jpg

sportboek_6.jpg

sportboek_4.jpg

sportboek_7.jpg

 

De gemeente Zwolle heeft in 1988 het ‘Gouden Sportboek’ in het leven geroepen als eerbetoon aan Zwolse sporters die in hun sport een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald. Deze sporters dragen bij aan een positieve uitstraling van de stad en hebben bovendien een belangrijke voorbeeldfunctie voor andere Zwollenaren. Door hun prestaties stimuleren zij anderen om ook te gaan sporten. Tot op dit moment hebben ruim 200 top- en breedtesporters het boek ondertekend, en daar is Zwolle trots op!

Topsporters als Erben Wennemars, Ronald en Michel Mulder, Loes Gunnewijk en Kirsten Wild tekenden het boek meerdere keren.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Bericht door Zwolleeder, op 15 mei 2012 om 23:11
  @Redactie,
  P.E.C. Zwolle tekent Gouden Sportboek, niet de FC.

  Of doen jullie ook mee aan het P.E.C. bashen ?

  Zielige reactie.
  FC Zwolle is kampioen geworden.
  Het wordt pec en geen p.e.c.  Maak melding

 2. Bericht door Zwolleeder, op 16 mei 2012 om 20:29

  @Edwin,
  pec smeer je op je dak, P.E.C. zit in je hart.
  Bij mij wel in ieder geval.

  Bij mij zit FCZ in het hart.
  Maar de voorzitter heeft het echt over pec, kijk maar op het nieuwe logo.
  En pec is pas in het nieuwe seizoen. Dus FC Zwolle is kampioen!  Maak melding

Reageer