Man mishandelt vrouwen bij Van Karnebeektunnel

Zwolle – In de Hortensiatunnel is dinsdagavond 15 mei een 22-jarige man uit Alphen a/d Rijn aangehouden voor mishandeling. Een 26-jarige vrouw hoorde geschreeuw vanuit de Van Karnebeektunnel en ging kijken. Hier zag ze dat de verdachte een andere vrouw mishandelde. Zij probeerde de verdachte te kalmeren, maar die keerde zich tegen haar en mishandelde haar ook.

De vrouw alarmeerde de politie en de verdachte ging ervandoor. De politie weet de man vervolgens in de Hortensiatunnel aan te houden. Hij was dermate agressief dat hij met behulp van pepperspray in bedwang moest worden gehouden. Het eerste – oorspronkelijke – slachtoffer werd aanvankelijk niet meer aangetroffen. Zij meldde zich later bij de politie. Zij was voor behandeling aan haar verwondingen opgevangen in een zwembad. Aanleiding van de mishandeling ligt in de relationele sfeer. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld. De verdachte zit vast.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Staat buiten kijf: iedereen die hier niet zomaar voorbij fietst en ingrijpt verdient alle respect! Jullie laten zien, dat de samenleving ook nog een goede kant heeft!

    Jammer, dat zo’n s*kkel zich zo moet laten gaan!


    Maak melding

Reageer