Cultuurhuis moet ontmoetingsplek Stadshagen worden

Zwolle – WijZ wil samen met de wijkbewoners uit Stadshagen invulling geven aan de functie van het Cultuurhuis voor Stadshagen. Het is de bedoeling dat het Cultuurhuis een ontmoetingsplek in de wijk wordt. Met de slogan ‘het Cultuurhuis is van u’ wil WijZ in gesprek over de invulling van een Cultuurcafé. Daar wordt de komende tijd in de vorm van een werkgroep over nagedacht. Wijkbewoners worden van harte uitgenodigd om in deze werkgroep hun wensen en ideeën te laten horen.

Sinds het begin van 2012 is WijZ de nieuwe beheerder van het Cultuurhuis. De welzijnsorgansatie zou graag zien dat het Cultuurhuis een ontmoetingsplek in de wijk wordt. Om te zorgen voor goede ideeën en draagvlak worden er wijkbewoners gezocht die mee willen denken over de invulling van het Cultuurcafé. Dat zou bijvoorbeeld kunnen gaan over een ZZP- er tafel, lezingen, een Meet & Greet, theatervoorstellingen of bijvoorbeeld filmavonden. Natuurlijk kunnen bezoekers ook gewoon binnen lopen voor een praatje en een kopje koffie. De werkgroep is inmiddels gestart en wil op korte termijn de plannen realiseren.

Aanmelden en informatie

Wijkbewoners die interesse hebben om aan te sluiten en mee te denken in deze werkgroep kunnen zich aanmelden of meer informatie vragen bij Geertje van Sinderen of Karin Bekendam. Zij zijn bereikbaar via 038 8515761.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Dat betekent dat de woensdagmiddag nu van de kinderen kan blijven?
    Het is toch belachelijk dat wanneer er vrijwilligers aan de slag gaan en het ‘geluid maakt’, dat de wijk dan moet wijken voor bedrijven die er zogenaamd last van hebben? En dan is het helemaal vreemd dat er wel theatervoorstellingen ingehuurd worden…. Het zal toch niet stiekum gewoon om geld gaan h?? 😮


    Maak melding

Reageer