Fusion of Dance is er weer klaar voor

Zwolle – Het succesvolle Fusion of Dance Festival kijkt uit naar een daverende outdoor editie op zaterdag 19 mei in Zwolle. Er zijn deze vierde editie maar liefst negen area’s, die zijn verspreid over de grasweiden, heuvels en stranden van de Wijthmenerplas bij Zwolle. Vrijdag werd nog hard gewerkt aan de diverse podia, maar het begint er al op te lijken. Er zijn nog kaarten te koop, en het is dus nog niet uitverkocht.

fod_2.jpg

Misschien heb je er al van gehoord of over gelezen maar Smirnoff pakt dit jaar wel heel dik uit met een vette Line-up op een totaal nieuwe stage. Zelfs de Zwolse Sticks & Kubus gaan met jou een feestje bouwen en geven daarmee de aftrap voor hun nieuwe album-tour. De line-up mag je verder echt niet missen met namen als When Harry met Sally, de Nachtbrakers, Snelle Jelle en Hitmeister D. Kom een feestje bouwen op deze dikke eclectische sounds en vergeet niet Sticks even te feliciteren. Hij viert namelijk zijn verjaardag on stage. Hoe? Dat blijft nog even een verrassing! Verder serveren ruim 90 DJ’s gehele middag en avond een keur aan dancestijlen op je bord.

fod_5.jpg

fod_6.jpg
Tientallen medewerkers betrokken bij dansfeest…

fod_8.jpg

Vorig jaar scheen de zon elke minuut van de dag, en was insmeren geen overbodige luxe. De fantastische sfeer, het mooie weer, de vette shows en het uitzinnige publiek maakten Fusion of Dance een van de betere festivals in 2011. Voor de editie van 2012 gaat het niet anders worden, Fusion of Dance is er ook dit seizoen klaar voor om je een overgetelijk festival te bezorgen. Met weer een nieuwe area waar dubstep geprogrammeerd wordt is er voor iedereen nog meer wils, en blijft het Fusion of Dance Festival groeien na drie succesvolle outdoor edities en de geslaagde indoor editie nog vers in het geheugen verwacht Fusion of Dance dit jaar 20.000 bezoekers te mogen ontvangen.

fod_1.jpg

fod_3.jpg

fod_7.jpg

fod_4.jpg

Line-up:

LIPGLOSS:
AUDIO BULLY’S ROOG GREGOR SALTO LUCIEN FOORT MICHAEL MENDOZA MITCHELL NIEMEYER JAY MOCIO CALLE & CRUZ EAST & YOUNG MC CHORAL MC SPYDER

MEGABASE:
ZATOX WASTED PENGUINS ZENTIMENTS THERA VS. GECKO THE PITCHER WILDSTYLEZ NOISECONTROLLERS TONESHIFTERZ BAD HABITZ JACK OF SOUND MC RENEGADE

HARD DEFINITION:
LUNA RAOUL COOLMAN PAVO FAUSTO PHIL YORK JIM JUSTICE CHARLY & NAZZZ

ONLYTECHNO:
MICHEL DE HEY ALEX UNDER SEBASTARD WOUTER DE MOOR MELON JOEY DANIEL ROY EL KEI

SOUND OF ENERGY:
ALEX M.O.R.P.H. ARTENTO DIVINI LISA LASHES FAUSTO SETRISE DIEDERICK VAN LOO TOMMYGOFF EL HAAG MC ME’S

SMIRNOFF STAGE NACHTBRAKERS;
LUCASH VS ROB BLACK VS DONAGRANDI NACHTBRAKERS; KLEINE DONDERSTEEN VS MATERIAL GIRLS BOOGIEMAN SOUNDSYSTEM THE VOYAGERS WESLO KUDDEDIEREN SNELLE JELLE WHEN HARRY MET SALLY HITMEISTER D HOSTED BY DON PERIGNON & DAN STEZO

JAGERMEISTER DUBSTEP STAGE:
SWINDLE GOMES CINNAMAN YELLOW CLAW PAULUZ BOE BOE SJEMIG SOUNDSYSTEM (SIMON & PAULUZ) GIOGRAPHIC PIRO DION CASSIUS STEREOLOGIC HOST: RICO

Hardstyle Talents:
BLOCKSIDE VECINO ARMENIANBOY CLOCK KID THE TEMPEST GLOBAL SOUNDZ AZERR RUFF J. RAW INC. DIABOLIC REFUZE SIWEZ

FUSION LOUNGE:
TIMO-T SOX & BOXERS BJORNSANE PAKPAK SPIRANIC JEFF JIVE BJORN KNOW-HOW & COSMIC LOW-REPLY

TICKETS

HEB JIJ NOG GEEN TICKET VOOR FUSION OF DANCE FESTIVAL? KOOP DAN NU JE DISCOUNTTICKET VOOR EUR. 39,50 VIA WWW.FUSIONOFDANCE.NL, OF BIJ EEN VAN DE 400 PRIMERA WINKELS OF 108 FREE RECORD SHOPS IN NEDERLAND. DISCOUNTTICKETS VAN EUR. 39,50 ZIJN NOG TOT EN MET 12 MEI TE KOOP. VANAF 13 MEI GAAN DE REGULAR TICKETS IN DE VERKOOP VOOR EUR. 47,50 EN AAN DE DEUR BETAAL JE EUR. 55,00 PER TICKET.

BUSVERVOER

VANUIT HEEL NEDERLAND RIJDEN BUSSEN NAAR FUSION OF DANCE FESTIVAL. CHECK VOOR MEER INFO WWW.EVENTTRAVEL.NL. STAAT JOUW OPSTAPPLAATS ER NIET BIJ, DAN KUN JE DEZE SPECIAAL AANVRAGEN. OOK RIJDEN ER BUSSEN TUSSEN NS ZWOLLE EN HET FESTIVALTERREIN.

PARKEER- EN PENDELBUSTICKETS FUSION OF DANCE BESTEL NU SNEL EN GEMAKKELIJK VIA ONLINETICKET.NL JE PARKEER- OF PENDELBUSTICKET VOOR FUSION OF DANCE FESTIVAL. IN DE VOORVERKOOP BESPAAR JE TOT WEL € 3,00 OP JE PENDELBUSTICKET! BOVENDIEN BIEDT ONLINETICKET.NL JE DE MEEST ACTUELE VERKEERSINFORMATIE. ZO GA JE VOORBEREID OP STAP!

DISCOUNT TICKET: EUR. 39,50 (EX.FEE) (T/M 12 MEI) REGULAR TICKET: EUR. 47,50 (EX.FEE)(VANAF 12 MEI)

DOOR TICKET: EUR. 55,00 FUSION OF DANCE – THE FESTIVAL WHERE WE ALL COME TOGETHER AND FUSE AS ONE!

Artikel delen:
Reacties 8
 1. hopen dat de wind dan net zo gunstig als vandaag staat. dan hou ik een klein fusion off dance in de tuin en dan voor minder geld 8) veel plezier voor wie gaan en net als met koninginedag zijn de vooruitzichten super 8)


  Maak melding

 2. die verwachtingen doe ik niks op haha net als buienradar zeker nu. geen wolkje op te zien maar ik zit al met de lampen aan:P maar goed als de wind wel zo is als wat je zegt meteo. dan geniet ik er dus gedeelte van en ik vindt het best8)


  Maak melding

 3. @Fredje, ook al is het merendeel van de muziek die daar gedraaid wordt, niet mijn muziek. Vind ik het altijd wel gezellig wanneer je buiten komt/zit je wat van de muziek mee krijgt.
  Hoop dat het weer goed blijft, en wens alle festivalgangers veel plezier.


  Maak melding

Reageer