Precisie schieten bij jubilerend WVF

Zwolle – Wie kent nog het spelletje de cirkel is rond dat Harry Vermeegen in zijn programma De Regenjas altijd deed? Bij voetbalvereniging WVF doen ze het dunnetjes over, maar dan tijdens de afsluitende jubileumactiviteiten op 2 juni. Dan kunnen belangstellenden proberen een bal door het openstaande raam van de kantine van de club te schieten.

Het kwam op als een spontaan idee, naar aanleiding van een filmpje waarin de WVF’ers Thijs Haarman en Mathijs Leenhouts (zie www.wvf75jaar.nl, filmpjes) Harry Vermeegen nadeden. Waarom niet dat spelletje de cirkel eens rond op het sportpark organiseren? Zo gezegd, zo gedaan. Het idee werd verder vormgegeven door Martijn Ruijsch en Thijs Haarman.

Op 2 juni vanaf 14.00 uur mogen eerst de benaderde WVF’ers Dennis Riskman, Raymond Zunnebeld, Marcel Damman, Brugt Bergsma, Timon Beimers, Richard Bouwmeester, Jan Pieterman, Ronald Pieterman, Pascal Borst en voorzitter Anton Westenberg onder mondelinge begeleiding van Wichert aan het Rot een poging wagen. Zij werken een onderlinge competitie af en schieten twee keer. Degene die het vaakst raak heeft geschoten ontvangt eeuwige roem en een prijsje. Bij gelijk eindigen treedt er een knock-out-systeem in werking.

Iedereen mag schieten
Daarna mag iedereen die het wil proberen, schieten. Eén keer schieten kost vijf euro en de te winnen prijs is dertig consumptiemuntjes ter waarde vijftig euro. Om het leuk te houden is er een maximum van vijf winnaars gesteld. Wie mee wil doen, kan zich om 14.00 uur melden op het sportpark De Weide Steen in Westenholte. Na deze activiteit is er een wedstrijd van oud-kampioenen van WVF tegen het huidige, eerste elftal van WVF. Deze begint om 16.00 uur. Na de wedstrijd is er om 18.00 uur de trekking van de Super Jubileumloterij. Om 20.00 uur barst het jubileum eindfeest van WVF waar The Great Piano’s optreden los. Kaarten a 5 euro daarvoor zijn te krijgen in de kantine van WVF en in de C1000 in Westenholte.

Het programma 2 juni
14:00 – 15:30 De cirkel is rond
16:00 – 17:45 Jubileumwedstrijd WVF – Oud-kampioenen WVF
18.00 – 19.00 Trekking verloting jubileum WVF
20:00 – 01.00 Eindfeest

Artikel delen:

Reageer