Dijkink schrijft volksverhaal over oud Zwolle

Zwolle – Zwollenaar, kunstenaar en tekenaar bij Weblog Zwolle Bert Dijkink doet mee aan een verhalenwedstrijd die uitgeschreven is door de Provincie Overijssel onder de titel Volksverhalen op "Jij & Overijssel"

Dijkink heeft een verhaal over een spannende gebeurtenis in het oude Zwolle geschreven, en hiermee kan hij een leuk geldbedrag winnen voor de stichting Levende Stadsgeschiedenis. Jij kunt door te digitaal te stemmen je voorkeur uitspreken voor jouw beste, mooiste en spannendste verhaal en dan hoopt de Zwollenaar dat je zijn verhaal "De sprekende grafsteen" kiest. Dijkink: "Er doen veel mensen mee die allemaal hun kennissen aanschrijven om op hen te stemmen, dus kan ik niet achterblijven he? Je kunt mijn verhaal vinden als je HIER klikt.  Wil je mij en onze Stichting weer aan een goed gevulde Stichtingskas helpen door je stem aan mijn verhaal te geven dan ben ik je zeer dankbaar."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Dijkink schrijft volksverhaal over oud Zwolle”

  1. Mooi verhaal, maar bedoelt u met deze zin

    Dominee gooit de schaar er achteraan en bedekt het lijk met precies genoeg zand om het aan het oog te ontdekken.

    niet i.p.v. ‘ontdekken’ ‘onttrekken’?
    Maar inderdaad een goed in elkaar stekend verhaal!

  2. Daar sluit ik me graag bij aan. Een geweldig spannend en goedgeschreven verhaal. waard om opgenomen te worden in een VVV-boekje. En idd, een leuke site.

Reacties zijn gesloten.