Oud-ZHTC’ers of oud-HTS’ers gezocht

Zwolle – Op 21 november 2012 viert algemene studentenvereniging ZHTC (Zwols Hoger Technisch Corps) haar 60e verjaardag! In het kader van dit 12e lustrum zullen tal van activiteiten worden georganiseerd. Een van de activiteiten is een reunie voor oud ZHTC’ers en oud HTS’ers!
De reunie staat gepland voor zaterdag 17 november. Wij zijn op dit moment op zoek naar zoveel mogelijk adressen van oud-ZHTC’ers/HTS’ers. Voorzitter lustrumcommissie Emile Hoogterp: ”Vorig lustrum kwamen er veel mensen bij de reunie. Van alle leeftijden! Er waren oud-studenten die in 1950 of ’60 zijn begonnen met studeren, maar ook studenten die nu nog studeren. En daar natuurlijk van alles tussenin. Wij willen natuurlijk wederom zoveel mogelijk mensen de kans geven langs te komen, maar helaas geeft niet iedereen zijn/haar adreswijzigingen door. Wij hopen middels dit persbericht zoveel mogelijk actuele gegevens te verkrijgen om er weer een prachtig lustrum van te maken!

Bent of kent u oud-ZHTC’ers/oud HTS’ers, waarvan wij mogelijk niet de actuele adresgegevens hebben of wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten, verzoeken wij u een e-mail te sturen naar lustrum@zhtc.nl.
Tevens willen wij u natuurlijk van harte uitnodigen voor de lustrumweek van 17 november tot en met 23 november. Voor meer informatie zie ook www.zhtc.nl.
Artikel delen:

Reageer