Bijzonder optreden op lustrumfeest Windesheim

Op woensdag 23 mei 2007 is een ongewoon optreden te zien op de campus van Hogeschool Windesheim. Ter gelegenheid van het vierde lustrum van Windesheim geeft de performance theatergroep Warner & Consorten een speciale voorstelling, genaamd HEIMLUST. Vernoemd naar het lustrum en Windesheim, in de betekenis van ‘het omgekeerde van heimwee.’

De voorstelling wordt op 23 mei twee keer gespeeld: van 12.15 tot 13.15 uur en van 16.30 tot 17.30 uur. Locatie is op en om het voorplein bij het entreegebouw van Windesheim. Op onverwachte plekken zijn ontroerende, merkwaardige en lachwekkende performances te zien. Mensen die hier elke dag werken of voorbij lopen, kunnen hun omgeving nu eens met andere ogen zien. Er is vrij toegang voor iedereen: medewerkers en studenten van Windesheim, maar ook voor omwonenden en andere Zwollenaren en belangstellenden.

Warner & Consorten

Warner & Consorten is een collectief van beeldend kunstenaars, dansers, muzikanten, vormgevers en spelers die – onder leiding van oprichter Warner van Wely – theater maken voor de openbare ruimte en op bijzondere locaties.

Lustrum

Windesheim bestaat 20 jaar en viert in collegejaar 2006-2007 het vierde lustrum. De hogeschool organiseert activiteiten, symposia, lezingen en workshops met het motto ‘Voor en door regio Zwolle’. Ook doen alle medewerkers vrijwilligerswerk in de regio. Hiermee accentueert Windesheim zijn maatschappelijke rol en verbondenheid met de omgeving. Een overzicht van alle lustrumactiviteiten is te vinden op www.windesheim.nl, onder lustrum IV.

Artikel delen:

Reageer