Fusion of Dance laat Zwolle op z’n grondvesten schudden

Zwolle – De vierde editie van het Fusion of Dance festival in Zwolle is zaterdag een succes geworden. Een diversiteit aan podia, een line-up met tientallen DJ’s van naam en prachtig festivalweer hebben ervoor gezorgd dat Fusion of Dance weer een succes geworden is.

dance_1.jpg

Vanaf het middaguur tot middernacht konden liefhebbers van dance genieten van de bonkende beats en de muzikale kunsten van de DJ’s van de verschilende podia en de sfeer van het dansfeest aan de Wijthmenerplas bij Zwolle. Door de richting van de wind en het rustige weer werd het geluid van het festival tot diep in Zwolle gehoord. Rond 22.45 uur werd Fusion of Dance afgesloten met vuurwerk. Foto’s en video filmpjes van de festivalmiddag vindt u HIER.

dance_17.jpg

dance_2.jpg 

dance_4.jpg 

Via Lees verder meer foto’s…

dance_6.jpg
De Zwolse rapper Sticks vierde oip het Smirnov podium zijn 30e verjaardag…

dance_7.jpg
MC @Coral 

dance_8.jpg

dance_9.jpg

dance_10.jpg

dance_11.jpg

dance_12.jpg

dance_15.jpg

dance_16.jpg 

dance_18.jpg

dance_19.jpg

dance_14.jpg

 dance_3.jpg

dance_13.jpg 

Artikel delen:
Reacties 28
 1. :D:D:D wat een gezeur he dat geluid komt door de wind en zo dus hun kunen daar niet veel aan doen en de gemeente is echt wel bezich geweest met metingen vandaag hoor;) want ik heb ze bezich gezien op verschillende plaatsen in zwolle


  Maak melding

 2. Ik ben benieuwd of er bij de gemeente Zwolle veel klachten gemeld zijn. Het was geluid was best wel hard in ieder geval.


  Maak melding

 3. Ik sprak zaterdagmiddag een fotograaf van Weblog Zwolle die zei dat al het foto- en redactiewerk voor de website vrijwillig is. Dat geloof je toch niet? Respect hoor!!


  Maak melding

 4. Misschien ligt Zwolle dan wel te schudden in het warme bedje, (oordopjes zijn niet duur en dempen wel) we mogen toch trots zijn op zo’n geweldig festival!


  Maak melding

 5. Ah, tof weer geluidszeikers. 😉

  Ik heb ook wat te zeiken, aan en afvoer is nog steeds niet goed geregeld. Ik rijd zelf taxi en het is van de zotte dat ik een half uur bezig ben om een ritje op te pakken op het terrein.

  In eerste instantie mag ik van de verkeersregelaars vooraan, bij het kruispunt met de Ceintuurbaan geen mensen oppikken, prima te begrijpen want het is een gevaarlijk punt daar.
  Maar, dan moeten we dat wel elders kunnen!

  Er was een wieland ingericht als Taxistandplaats, en tevens ook als “Kiss and Ride” gebied. Alleen was het aanbod een beetje groot en gooide iedereen maar lukraak de auto neer. Vervolgens moestel die tientallen auto’s en taxi’s aan de andere kant van dat weiland over een smal dammetje het veld weer verlaten. Maar omdat te doen moest er wel een constante stroom voetgangers en fietsers doorkruist worden. Gevolg: Een enorme puinzooi op de dat veld.

  Nadat je dan eindelijk dat veld af was moest je over het smalle toegangsweggetje naar de plas terug, samen met die hordes voetgangers en fietsers en dat is ook gewoon geen doen


  Maak melding

 6. Oeps, per ongeluk al de invoeren knop te pakken. 😛

  Dat moet de organisatie volgend jaar toch eens wat meer aandacht aan besteden, want op deze wijze is het gewoon geen werken voor ons en eigenlijk een klein wondertje dat het zonder ongelukken gaat.

  Wat meer, en een aparte ruimte voor taxi’s zou fijn zijn. En dan een apart Kiss and Ride gebied. Of beter reguleren. Er stonden echt auto’s op de meest gekke plekken stil… :'(


  Maak melding

 7. Waarom klagen mensen toch over geluid. Je, ik kon het thuis ook horen. Nou en! De Zwolse jeugd(helaas ben ik al een generatie verder…) moet toch ook aan z’n trekken komen! En als het nou in een woonwijk was, maar daar bij de Wythmenerplas, prachtig toch!


  Maak melding

 8. Op de foto,s te zien een geslaagd feest,ik lees ook niks over ontregeldheden etc. Nou CU kan dus conclusie trekken dat het dus goed kan in Zwolle ik zeg hier in de wijk is ook zo,n fraaie plas dus :D;)


  Maak melding

 9. Hier ook goed te horen(dieze) meer dan zelfs. Maak je er niet druk om! Al die andere dagen lig je wel rustig in je bedje. Ik snap alleen niet waar die 22.45 vandaan komt. Om 23.45 dreunde het namelijk nog, of was dat de echo? 8)  Maak melding

 10. 24.00 uur hield de muziek op. Om 01.00 uur moest iedereen weg zijn. Met voorgesteld nieuw beleid, zie elders op Weblog Zwolle, gaat dit een uur naar voren.


  Maak melding

 11. Wat een lawaai dat kan ook wel een beetje zachter!! Woon wel niet in de buurt maar ook ik kon mee genieten, dit is toch geen muziek meer. en dan nog maar te zwijgen van alle verdovende middelen die die hanggroep jongeren tot zich nemen om vervolgens op die pokke herrie te gaan springen.


  Maak melding

 12. Top feestje! wederom!

  qua geluid stond het prettig een jaar of 10 geleden stond de muziek bij alle feesten veeeeeel harder!

  Mensen in Zwolle hadden gewoon pech met wind en de manier hoe geluid dan draagt. kijk maar naar de MC’s wij zijn om 23;30 weggefietst en konden de mc heel ver horen terwijl als je op het veld staat de mix juist prima is.

  werd vanochtend wel weer wakker van de kerkklokken, daar moeten ze ook iets aan die. asociaal op zondag!


  Maak melding

 13. Ik heb het thuis ook gehoord, vind de muziek niks aan maar heb er verder geen last van gehad hoor, dacht dat t onweerde of zo. ieder zijn meug.


  Maak melding

 14. Het klonk gezellig! We kwamen terug van Limburg hebben even bij de McDonald’s een milkshake meegepakt en zijn heerlijk in de tuin even gaan meegenieten.

  Ik hoop dat iedereen veel plezier heeft gehad! Aan het weer kan het haast niet gelegen hebben!

  Ook helemaal geen last gehad van dronken mensen die richting huis gingen. Prima geregeld!


  Maak melding

 15. ja int atelier in de pieterstyenstr raam open gezet lekker mee genieten
  en was toch op tijd af gelopen volgend jaar gewoon oordoppen uit delen jo


  Maak melding

 16. Wat een klagende bejaarden op dit weblog zeg. Vergeten dat ze zelf eerder ook wel van een feestje hielden?
  Ik vind dat gebengel van kerkklokken en een buiten repeterende wijkfanfare ook niet niet altijd even fijn. Daar mag de hele stad ook van mee genieten.
  Als je graag wilt dat Zwolle zichzelf stad kan noemen moet hier niet zo moeilijk over gedaan worden. 😀

  Oh en het vuurwerk was weer mooi (ook aan de andere kant van de plas.)
  http://www.youtube.com/watch?v=U1W-q5MTWuI&t=38s


  Maak melding

 17. Je moet er maar net van houden, van die mu-ziek. Meestal zit er in muziek nog wel een melodie, ik hoorde vanuit Holtenbroek alleen maar getimmer. In de 15 jaar dat ik hier woon stond de wind vaker richting Holtenbronkx, maar nog nooit eerder was de bass zo heftig. Tegen die lage frequenties helpen oordopjes trouwens niets: je voelt de bass of je nu wilt of niet. En het moet natuurlijk steeds harder: het publiek heeft namelijk al een gehoorbeschadiging, en het is net als bij boksen: bij elke dreun sterven er hersencellen. Maar ja, die zijn je alleen maar tot last bij het feesten.


  Maak melding

 18. Ach ik heb me prima vermaakt daar:-).
  Woon zelf in zuid en heb eigenlijk tot aan het terrein niks gehoord van de muziek.
  Het is dus echt puur de wind die de ‘overlast’ veroorzaakt zoals je soms ook wel eens het geluid van oefenende militairen zult horen vanuit wezep.


  Maak melding

 19. wat een azijn zeikers weer, hoor liever tot 00:00 wat muziek en vuurwerk dan om 08:30 kerkklokken en schreeuwende kinderen!


  Maak melding

 20. @Mark

  Dit is voor mij muziek. Zet jij nog maar een elpee met Beethoven op maar dat vind ik niks. Verdovende middelen? Je hebt gelijk vooroordelen merk ik. Er lopen er zat onder invloed rond maar dat zijn relaxtere gasten dan die bezopen boeren op een dorpsfeest. Heb 15 minuten met zo’n cokesnuivert gepraat. Na die tijd gaf hij mij een hand en liep weg, niks aan de hand.
  Er is namelijk een verschil in verslaafden en recreant gebruikers.


  Maak melding

Reageer