Uurtje Cultuurtje met première ‘Rising Rat Pack’

Zwolle – Zondagmiddag presenteerde het Zwolse Cultuurschip Thor in het laatste ‘Uurtje Cultuurtje’ van dit seizoen de première van ‘Rising Rat Pack’: drie jonge helden op zoek naar Roem en Rijkdom!

20-05-2012_voorstelling_cultuurschip_thor_03_.jpg

Drie jonge conservatoriumstudenten slaan de handen ineen met arrangeur en pianist Rik Elings voor een show waarin ze hun passie voor de jazzmuziek ten gehore brengen. De show neemt het publiek mee naar de tijd van de oude bekende crooners als Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr (ook wel bekend als The Rat Pack), maar ook naar eigentijdse helden als Jamie Cullum en Michael Buble! Een show waar de jongens laten zien wat ze het beste kunnen: zingen en swingen, maar ze zullen ook niet terugdeinzen voor een stukje toneel en een flinke dosis humor!

20-05-2012_voorstelling_cultuurschip_thor_01_.jpg

20-05-2012_voorstelling_cultuurschip_thor_02_.jpg

Leon Moorman, Michiel Schotanus en Joep van Weert. Drie nieuwe talenten binnen de muziekwereld, met als grote droom: de grote jazzpodia van de wereld veroveren als beroemde jazzzanger! Rik Elings helpt de jongens op weg en leert ze de fijne kneepjes van het vak. Twee andere fanatieke conservatoriumstudenten, Rieks Roelfs op contrabas en Jesse Vroom op drums, vormen samen met muzikaal leider Rik op de vleugel een swingende ritmesectie!

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer